Παγκόσμια ημέρα Καλύτερου Φίλου/ Φιλοζωική εκδήλωση

Ναι αυτό το Σάββατο 8 Ιουνίου, εγώ και εσύ έχουμε κάτι πολύ ωραίο, να κάνουμε.
Με αφορμή τη Παγκόσμια ημέρα καλύτερου φίλου, η φιλοζωική οργάνωση RIGHTS FOR ANIMALS RESCUE CYPRUS και το Terra Rossa All day bar restaurant, διοργανώνουν τη 1η ετήσια φιλοζωική εκδήλωση «best friend’s day».

Μια εκδήλωση, αφιερωμένη σε εμένα και εσένα!!!

Αρχικά θα πάμε να ενημερωθούμε για τη δράση της φιλοζωικής οργάνωσης και πως μπορούμε να βοηθήσουμε υιοθετώντας ή φιλοξενώντας ένα σκυλάκι. Θυμάσαι που ήσουνα σε ένα κλουβί και ήρθα και σε πήρα πριν πολλά χρόνια, υπόσχοντας σου, ότι θα σε λατρεύω, θα σε φροντίζω και θα είμαστε μαζί για το δικό σου πάντα;
Ευκαιρία είναι να μάθουμε από τους ειδικούς θετικούς εκπαιδευτές σκύλων, που θα υπάρχουν στο χώρο, για τις μεθόδους θετικής εκπαίδευσης και τους τρόπους που μπορώ να αναγνωρίσω, τυχών προβλήματα σου. Όταν φοβάσαι, στρεσάρεσαι, πονάς, τώρα πιά θα ξέρω τι να κάνω!!! Groomer θα μας συμβουλέψει για τη πλούσια μακριά σου χαίτη και τα νύχια σου, που τόσο πολύ σε ενοχλεί να κόβουμε και η Αστυνομία ζώων θα μας ενημερώσει για υποχρεώσεις και δικαιώματα, όσον αφορά την φροντίδα και την ευημερία των ζώων, την διαβίωση τους με τους ανθρώπους καθώς και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν σε περίπτωση εντοπισμού κακοποιημένων ζώων.

 Στην εκδήλωση ανάμεσα σε άλλα, θα υπάρχουν στημένα μαγαζάκια, παγκοι, όπου θα βρούμε να αγοράσουμε διάφορα προιόντα τόσο για μένα , όσο και για σένα.

Σίγουρα θέλω να δω την Έκθεση φωτογραφίας, με φωτογραφίες που δείχνουν το πριν και το μετά της ζωής των σκύλων που έχουν διασωθεί από το Right for Animals και τις ιστορίες τους. Λες να έχουν και δική σου φωτογραφία;

Αν κουραστείς θα πάμε να κάτσουμε να φάμε και να πιούμε, επιλέγοντας κάτι ιδιαίτερο, από ένα πλούσιο μενού με ποτά, καφέδες και χορτοφαγικά σνακ, από το Terra Rossa All day bar restaurant!!!!

 

Πρόγραμμα εκδήλωσης

11:00 Έναρξη εκδήλωσης
11:00-16:00 γιατρός από την κτηνιατρική κλινική Pet Life, θα είναι διαθέσιμος για εξέταση και τοποθέτηση ηλεκτρονικής σήμανσης (microchip) σε τιμές κόστους (από 35 ευρώ μόνο 18 ευρώ). Με αυτό τον τρόπο γίνεται εγγραφή του σκύλου σας στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες ώστε σε περίπτωση που χαθεί και βρεθεί από κάποιον, να μπορεί να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του.

11:00- 18:00 Eπαγγελματίας tattoo artist, θα δημιουργεί μόνιμα και ημι-μόνιμα τατουάζ για μικρούς και μεγάλους σε πολύ χαμηλές τιμές.

12:00-14:00 Live Link από το Mix Fm (Κάλια Ελευθερίου,Χριστίνα Αργυρού).

12:00-14:00 : Kids’ Corner,  Oι μικροί μας φίλοι μέσα από εκπαιδευτικά παιχνίδια θα μπορέσουν να μάθουν διάφορους τρόπους επικοινωνίας με τον σκύλο τους, πως να παίζουν και να αλληλεπιδρούν με τα ζωάκια τους, τι να κάνουν όταν δουν ένα αδέσποτο στον δρόμο κ.α.

16:00 : Dog Show Σε μια δασκεδαστική ατμόσφαιρα θα πραγματοποιηθούν διαγωνισμοί στις πιο κάτω κατηγορίες. Η συμμετοχή για κάθε κατηγορία είναι 5 ευρώ και για τέσσερις κατηγορίες 15 ευρώ. The Waggiest Tail, Prettiest Female, Appealing Gentlemen, Gentle Giant, Golden Oldies, Touchy Rescue Story, Peanut Butter Race up to 10 kgs, Peanut Butter Race 10kg+, Tiny Bosses.

17:00 : Dog Walking, στο ‘Μονοπάτι Της Φύσης’ του χωριού Πυργών με επαγγελματίες θετικούς εκπαιδευτές να σας δίνουν σχετικές συμβουλές παρέα με τα σκυλάκια σας.

18:00  Κληρώσεις πλούσιων δώρων που προσφέρθηκαν στο Right for animals, από υποστηρικτές της φιλοζωικής οργάνωσης. Μπορείτε να βρείτε λαχνούς συμμετοχής διαδικτυακά, στο Terra Rossa All Day και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

19:30: Movie Night, Ξαπλωμένοι στο γρασίδι, πάνω σε μαξιλάρια και κουβέρτες, παρακολούθηση ταινίας, που αναδεικνύει τον ουσιαστικό δεσμό του ανθρώπου με τον καλύτερο του φίλο τον σκύλο, καθώς και τον σκοπό του στην ζωή μας.

Την παρουσίαση του dog show και τις κληρώσεις θα τις αναλάβουν οι γνωστοί ραδιοπαραγωγοί ο Ηλίας Χαλτούπης, Φαίδρα Σαρικάκη και Νίκος Βαρβαρέσος!!!

Υ.Γ: Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις  ανάγκες των αδέσποτων σκύλων της φιλοζωικής οργάνωσης. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα
97905745 – 96366191.