Πέτρος Φιλιππίδης: «Με έχει βρίσει, με έχει πετάξει από το καμαρίνι του, έτρεμα», καταγγέλλει δημοσιογράφος

Μία ακόμη καταγγελία για τον Πέτρο Φιλιππίδη έκανε η δημοσιογράφος, Σίσσυ Καλλίνη. Μιλώντας στην εκπομπή Love It η Σίσσυ Καλλίνη αναφέρθηκε σε μία δυσάρεστη εμπειρία που είχε, όπως υποστηρίζει, όταν είχε κάνει μία συνέντευξη μαζί του.

Διαβάστε ακόμη: Αγγελος Μπούρας: «Ημουν παρών στο περιστατικό με τη Λένα Δροσάκη», δηλώνει ο βοηθός του Πέτρου Φιλιππίδη

«Εγώ, σαν νεαρή δημοσιογράφος, είχα μια ελεεινή εμπειρία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, με έχει βρίσει και με έχει πετάξει έξω από το καμαρίνι του γιατί δεν του άρεσαν κάποιες ερωτήσεις πολιτικού περιεχομένου. Ήμουν 25 χρόνων, ήμουν στον ΑΝΤ1, έχω πάει στο καμαρίνι του να του κάνω συνέντευξη, οι συνάδελφοι το θυμούνται και ο οπερατέρ που ήταν μαζί μου στο καμαρίνι το θυμάται γιατί οι φωνές του ακούστηκαν μέχρι την πλατεία», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Και συμπλήρωσε: «Του θύμισα κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει, που προφανώς δεν του άρεσε. Είπε “να σταματήσει η κάμερα”, του είπα “συγγνώμη αν σας ενόχλησα”. Και κάνει μια έκρηξη οργής, δεν το πίστευα, δεν το περίμενα. Έτρεμα!».

Δείτε το βίντεο εδω

Source :
reader