Σεμέλη Χριστοδουλίδου: Το ερωτικό μυστήριο πίσω απο την πλούσια Κύπρια socialite

Είναι μια γυναίκα που δεν απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς το status της, επιβάλλει με όμορφο τρόπο όρια.

Ωστόσο ένα μυστήριο υπάρχει όσον αφορά την προσωπική της ζωή και αν αυτή την περιόδο βρίσκεται σε σχέση ή είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες μας θέλουν την Κύπρια socialite να κυκλοφορεί στα πιο κλασάτα στέκια της Λεμεσού και Πρωταρά, ωστόσο σε αναρτήσεις που ανεβάζει στα social media , πάντα την βλέπουμε να ποζάρει μόνη.

Ελεύθερη, ωραία και μοιραία άραγε η Σεμέλη Χριστοδουλίδου; Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες μας, πέρσι το καλοκαίρι την πολυορκούσε έντονα γνωστός ζάμπλουτός Ιταλός επιχειρηματίας με τον οποίο αργότερα βρισκόταν σε σχέση και ο οποίος για χάρη της πηγαινοερχόταν με δικό του τζετ prive Κύπρο για να την βλέπει, ενω η Σεμέλη Χριστοδουλίδου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ταξίδευε incognito στην Ιταλία περνόντας χρόνο με τον αγαπημένο της.

Άγνωστό είναι αν αυτή η σχέση συνεχίζει , καθώς η απόσταση και τα μέτρα της πανδημίας που λήφθησαν στις διάφορες χώρες με τα lockdown , σίγουρα δυσκόλεψαν την σχέση αυτή.

Ωστόσο όσοι γνώριζαν για αυτή την σχέση έλεγαν πως ήταν το ιδανικό ζευγαρί και ότι αν ποτέ οι δρόμοι τους χώριζαν θα διατηρούσαν άριστες σχέσεις.

Ας επιστρέψουμε όμως στο σήμερα, και στο ότι συχνά βλέπουμε τη Σεμέλη Χριστοδουλίδου να κυκλοφορεί ανεβάζοντας στορυ στα social media , ως ελεύθερη.

Οσοι την γνωρίζουν μιλάνε για μια γυναίκα ευαίσθητη και ταυτόχρονα πανέξυπνα δυναμική. Σίγουρα ο άντρας που θα είναι δίπλα της θα πρέπει να διαθέτει ειλικρίνια και να είναι συναισθηματικά γεναιόδωρος καθώς πρόκειται για μια γυναίκα με πάθος και όρεξη για ζωή.

Και κάπως έτσι παραμένει το μυστήριο… είναι ελεύθερη και έτοιμη να ζήσει ξανά ένα μεγάλο έρωτα;