Πώς να βγάλεις εύκολα τις ψεύτικες βλεφαρίδες!

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες μπορεί κάποτε να μας φόβιζαν και να τις αποφεύγαμε, αλλά πλέον τις χρησιμοποιούν όλο και περισσότερες γυναίκες, καθώς το αποτέλεσμα μετά την εφαρμογή τους είναι πραγματικά σαγηνευτικό και αλλάζει όλο μας το πρόσωπο.

Το κακό όμως είναι ότι οι περισσότερες ασχολούνται με το πως μπορούν να βάλουν τις βλεφαρίδες, ενώ στην πραγματικότητα αυτό που είναι πιο δύσκολο και πιο σημαντικό είναι το να καταφέρεις να τις αφαιρέσεις χωρίς να προκαλέσεις ζημιά στις πραγματικές σου βλεφαρίδες.

Ο καλύτερος τρόπος για να τις βγάλεις εύκολα και αποτελεσματικά λοιπόν, είναι να το κάνεις στο τέλος της ημέρας που θα αφαιρέσεις και το μακιγιάζ σου. Δες στην συνέχεια με πως μπορείς να το καταφέρεις!

 

4 Βήματα για να βγάλεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες χωρίς να βλάψεις τις δικές σου!

 

1. Αφαίρεσε το μακιγιάζ σου

ntemakigiaz-mation-ediva-gr

Βάλε σε ένα βαμβάκι λίγο γαλάκτωμα και καθάρισε καλά τα μάτια σου, μέχρι να αφαιρέσεις όλο σου το makeup. Έπειτα, τρίψε απαλά με κινήσεις εμπρός και πίσω τις βλεφαρίδες σου για να βγει όλη η μάσκαρα.

2. Χρησιμοποίησε λάδι καρύδας

ladi-karidas-ofeli

Ήδη οι βλεφαρίδες σου θα είναι πιο χαλαρές μετά από το ντεμακιγιάζ, οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να πάρεις και πάλι ένα κομμάτι βαμβάκι και να ρίξεις δύο σταγόνες λάδι καρύδας, για να σκουπίσεις απαλά τα βλέφαρα σου μέχρι να βγουν οι ψεύτικες που έβαλες.

3. Πλύνε το πρόσωπό σου με χλιαρό νερό

katharismos-prosopou-tips

Υπάρχει μία περίπτωση ακόμη και μετά από το λάδι καρύδας να μην ξεκολλήσουν τελείως οι βλεφαρίδες, αλλά να κρέμονται. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τις τραβήξεις. Το ζεστό νερό θα διαλύσει κάθε ίχνος της κόλλας που είχες χρησιμοποιήσει, με αποτέλεσμα να ξεκολλήσουν.

4. Ενυδάτωσε το πρόσωπό σου

enidatosi-prosopou-ediva-gr

Μετά από το ντεμακιγιάζ είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσεις μια ενυδατική κρέμα, η οποία θα είναι κατάλληλη για τον τύπο του δέρματος σου, μιας και η επιδερμίδα σου θα είναι αφυδατωμένη αρκετά. Επιπλέον, μπορείς να πάρεις και πάλι λίγο λάδι καρύδας με μία μπατονέτα και να το βάλεις στην ρίζα από τα βλέφαρα σου.