Προβλέψεις Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Αν θες να εξελίξεις την καριέρα σου και να κάνεις αρκετά βήματα που θα σε πάνε μπροστά, τότε πρέπει να φύγεις από τα καθιερωμένα και να σκεφτείς μια σειρά από νέους τρόπους. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να αποτελούν το μόνιμο πονοκέφαλό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα πάτα ένα pause σε ό,τι σε προβληματίζει -ναι, η προηγούμενη εβδομάδα ήταν αρκετά δύσκολη και απαιτητική – και προσπάθησε να περάσεις καλά με το σύντροφό σου. Ήρθε η ώρα να του κάνεις μια μεγάλη έκπληξη και ζήσετε υπέροχες ρομαντικές στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα θέματα που σου δημιούργησαν άγχος την εβδομάδα που πέρασαν πάει πια τελείωσαν, μην τα σκέφτεσαι άλλο γιατί χαλιέσαι και δεν έχεις διάθεση να κάνεις τίποτα. Πες όλα όσα νιώθεις στο σύντροφό σου που τελευταία τον έχεις παραμελήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με έναν καλό προγραμματισμό θα καταφέρεις να καλύψεις όλες τις υποχρεώσεις σου, να τελειώσεις στην ώρα σου τα projects που έχεις αναλάβει και να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Μην κάνεις περιττές αγορές.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα προκύψουν μια σειρά από έξοδα που δεν τα περίμενες και όπως είναι λογικό και επόμενο θα σε προβληματίσουν και θα σε αγχώσουν. Κανόνισε να δεις φίλους, να βγεις και να περάσεις καλά. Το έχεις άλλωστε μεγάλη ανάγκη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες ζήλιες, ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις θα προκύψουν στη σχέση σου και θα σε αναστατώσουν. Εξήγησε στο σύντροφό σου ποια πραγματικά είσαι και τι θες από εκείνον. Μην παρασυρθείς σε αγορές που θα τινάξουν την μπάνκα στον αέρα.

ΖΥΓΟΣ

Προσπάθησε να πάρεις το σύντροφό σου και να κάνετε μια μίνι απόδραση για να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις και να επιστρέψεις με γεμάτες τις μπαταρίες σου. Θα σου προκύψει μια ευκαιρία που αν την εκμεταλλευτείς θα φτιάξεις πολύ τα οικονομικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα άφησε στην άκρη ό,τι σε προβληματίζει στον επαγγελματικό σου τομέα και ξεκουράσου, χαλάρωσε και πέρνα τέλειες και ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σου. Η εβδομάδα που θα έρθει θα είναι δύσκολη και κυρίως απαιτητική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήρθε η ώρα να δεις σοβαρά τα οικονομικά σου που δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και να μείνεις μακριά από έξοδα και αγορές που δεν τις έχεις καθόλου ανάγκη. Ο σύντροφός σου θα σου προτείνει να κάνετε το επόμενο βήμα. Είσαι έτοιμη;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και αντιμετώπισες το προηγούμενο διάστημα πολλά προβλήματα στη δουλειά σου, ανοίγει τελικά ο δρόμος και σίγουρα θα σου γίνει μια πρόταση για μια καινούργια θέση με καλύτερα χρήματα. Λύσε όλα τα θέματα που έχεις με το σύντροφό σου με το διάλογο και όχι με γκρίνιες και εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήρθε η ώρα να ηρεμήσεις λίγο, γιατί η εβδομάδα που πέρασε ήταν γεμάτη από πολλά ξεκινήματα και συνεργασίες που μέχρι να αρχίσουν σε είχαν αγχώσει πολύ. Αν χρειαστείς βοήθεια οι φίλοι σου είναι πάντα δίπλα σου για να σου την δώσουν.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα θα πρέπει να είσαι ψύχραιμη και λογική για να καταφέρεις να λύσεις κάποια θέματα που θα προκύψουν. Βρες χρόνο να επισκεφτείς την οικογένειά σου και να συζητήσετε όλα όσα σας έχουν απομακρύνει. Σίγουρα θα βρείτε κοινό σημείο επαφής και επικοινωνίας.

Καλημέρα!