Σασμός: Αποκαλύπτεται ο πραγματικός δολοφόνος – Θοδώρα και Πέτρος ξανά στο κρεβάτι

Ένας αισθησιακός χορός θα φέρει κοντά την Θοδώρα και τον Πέτρο, στη σειρά Σασμός. Μπορεί ο χωρισμός τους να ήταν επεισοδιακός, ο Πέτρος, όμως, θα συνειδητοποιήσει πως δε μπορεί να μείνει μακριά από την γοητευτική Θοδώρα.

Οι δυο τους θα έρθουν ξανά κοντά, χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες. Η σχέση τους αναθερμαίνεται και η ένταση κορυφώνεται. Ο Πέτρος και η Θοδώρα περνούν ένα καυτό ερωτικό βράδυ, με την πρωταγωνίστρια να έχει ξανά ελπίδες.

Φυσικά, ο Πέτρος δεν φαίνεται τόσο συγκεντρωμένος σε όλο αυτό. Δε θα δείξει τον ίδιο ενθουσιασμό στη συνέχεια. Αυτό θα εξοργίσει την Θεοδώρα, η οποία δε θα αργήσει να ζητήσει εκδίκηση…

Η μαντινάδα της επανένωσης

“Τα μάτια και τα χείλη σου παγίδα είναι μεγάλη, κι όποιος θωρεί σε δε μπορεί από το νου του να σε βγάλει”. Με αυτή την μαντινάδα θα πλησιάσει ξανά ο Πέτρος την Θοδώρα, ύστερα από έναν χορό που θα του χαρίσει, στη σειρά Σασμός.

Όταν εκείνη του δείξει το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, ο Πέτρος θα είναι ψύχραιμος και απόλυτος απέναντί της. Θα το βγάλει από το χέρι της, τονίζοντας πως εάν δε φοράει το δαχτυλίδι, μπορεί να είναι με όποιον επιθυμεί.

Η Θοδώρα και ο χορός της στη σειρά Σασμός

Η καρδιά της πρωταγωνίστριας χτυπάει πολύ δυνατά. Μέσα της θεωρεί πως θα είναι ξανά μαζί με τον Πέτρο, όπως παλιά. Αυτό που δεν έχει υπολογίσει, είναι πως ο Γιώργος δε θα κάνει πίσω τόσο εύκολα.

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται για να ταράξει τη ζωή του Πέτρου. Η σχέση του κμε την Θοδώρα περνά ξανά από σαράντα κύματα…