Σασμός, η Στέλλα χάνει το μωρό! Οι φωτογραφίες που καίνε Αργυρώ-Αστέρη

Η Στέλλα αποφασίζει να μάθει πια είναι αυτή η γυναίκα που για χάρη της τη χώρισε ο Αστέρης και κάνει τα πάντα για να τη βρει. Παράλληλα ανακοινώνει ότι θα κρατήσει το παιδί και βάζει στο «παιχνίδι» και την Καλλιόπη. Τα πράγματα όμως δεν θα πάνε και τόσο καλά με την κοπέλα, αφού αυτό το παιδί δεν πρόκειται να γεννηθεί ποτέ. Το περιοδικό TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Η Στέλλα ψάχνει να βρει ποια είναι

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Η απόφαση της Στέλλας να κρατήσει το παιδί ταράζει τον Αστέρη και την Αργυρώ, που βλέπουν τη σχέση τους να καταρρέει: «Καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο πια είναι να είμαστε μαζί; Αστέρη, δεν πρόκειται να κάνει πίσω η Στέλλα και η εγκυμοσύνη της είναι ένα ακόμα εμπόδιο για μας», του επισημαίνει.

Τη ίδια στιγμή η Στέλλα ψάχνει να βρει ποια είναι αυτή που έχει σχέση τώρα με τον Αστέρη. Ετσι αποφασίζει να παρακολουθήσει το γραφείο της μητέρας της για να την ανακαλύψει. Βλέποντας ότι αυτή είναι η Αργυρώ, τη βρίσκει και την κατηγορεί ευθέως: «Εσύ λοιπόν είσαι η ερωμένη του Αστέρη! Τι χαζή που είμαι! Καθόμουν και σου μιλούσα για τα όνειρά μου, για τους αρραβώνες μου, για τον χωρισμό μου κι εσύ τα ήξερες όλα. Φαντάζομαι ότι θα γελούσες από μέσα σου», την κατηγορεί.

Από την πλευρά της η Αργυρώ προσπαθεί να θολώσει τα νερά και φυσικά αρνείται τα πάντα, παίζοντας παράλληλα θέατρο για να βγάλει κάθε υποψία από το μυαλό της Στέλλας.

Στο μεταξύ αντί μετά την εγκυμοσύνη να έρθει πιο κοντά με τον Αστέρη, το χάσμα μεταξύ τους μοιάζει ολοένα και περισσότερο αγεφύρωτο. Παράλληλα ο Αστέρης βρίσκεται σε δίλημμα για το πώς πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση, αλλά και τον τρόπο που θα ανακοινώσει τα νέα στην Καλλιόπη. Αποφασίζει λοιπόν να μιλήσει με τρόπο στη μητέρα του, αλλά τα νέα για την εγκυμοσύνη της Στέλλας αναστατώνουν την Καλλιόπη που αναλαμβάνει αμέσως δράση: «Αμ δεν θα το αφήσω εγώ να περάσει έτσι. Ντροπής πράματα, να παρατάει έγκυο γυναίκα, θα την επάρει θέλει δεν θέλει έτσι που τα έκαμε», λέει!

Η πρώτη κρούση της Καλλιόπης στον Αστέρα τους οδηγεί σε μεγάλη σύγκρουση: «θα κάμεις το σωστό σαν άντρας», τον προστάζει και ο Αστέρης της επαναλαμβάνει να μην μπλέκεται στη ζωή του. Ωστόσο ούτε και ο Μαθιός δείχνει να συμμερίζεται την πρόθεσή της να παρέμβουν: «Ρε μάνα, τι πας να κάνεις; Με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται. Αστoνε και ξέρει τι πρέπει να κάμει, δεν θα του πεις εσύ κι εγώ», της λέει.

Ετσι η Καλλιόπη καταλήγει να βρει συμμαχία στον Τάσο και τη Σοφία, που ακούνε με αμηχανία τα σχέδιά της να φέρουν ξανά τα παιδιά τους Κοντά. Ο Αστέρης πάλι, πιεσμένος περισσότερο από ποτέ, τα λέει όλα στην Αργυρώ κι εκείνη για πρώτη φορά αντιδρά: «Δεν καταλαβαίνω! Κάνε επιτέλους κάτι. Ξεκαθάρισε τη θέση σου μια και καλή», του λέει.

Η Αργυρώ και ο Αστέρης προσπαθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια αλλά μια αναπάντεχη συνάντηση της Αργυρώς θα τους οδηγήσει και πάλι στην απόγνωση. Η Αργυρώ έχει ενοχές, δεν μπορεί άλλο να παίζει θέατρο, αλλά και η Στέλλα δεν πιστεύει τίποτα από όσα της λέει. Ετσι αποφασίζει να την παρακολουθεί και δεν αργεί η στιγμή που τους βλέπει μαζί με τον Αστέρη και μάλιστα τους φωτογραφίζει.

Παίρνει τα αποδεικτικά στοιχεία και τις φωτογραφίες και απειλεί τον Αστέρη: «Αυτές θα τις στείλω στη μάνα σου, για να δει με ποια είσαι. Απλά θα της μιλήσω για τη νέα σου σχέση», του λέει και αυτός προσπαθεί με κάθε τρόπο να την καλμάρει: «Στέλλα, γιατί το κάνεις αυτό; Εσύ δεν είσαι σαν τις άλλες γυναίκες. Γιατί πέφτεις τόσο χαμηλά;».

Η Καλλιόπη, από την άλλη, απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του Αστέρη, αποφασίζει ότι θα κάνει τα πάντα για να βρίσκεται κοντά στη Στέλλα και το εγγόνι της, αλλά δεν θα προλάβει γιατί αυτό το παιδί δεν πρόκειται να γεννηθεί. Η Στέλλα απογοητευμένη και θολωμένη με όλη αυτή την κατάσταση, όπως θα δούμε αργότερα, θα έχει ένα ατύχημα που δεν θα της στοιχίσει βέβαια τη ζωή της, αλλά εξαιτίας αυτού θα χάσει το μωρό,

Η μοιραία γυναίκα στη ζωή του Πέτρου…

Η σχέση του Πέτρου και της Μαίρης προχωράει κάνοντας τη θοδώρα να σκυλιάσει. Το μίσος της θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο όταν ο Πέτρος θα ανακοινώσει στον Γιώργη ότι δεν πρόκειται να του πουλήσει το οικόπεδο.

Την ίδια στιγμή η σχέση του Πέτρου και Μαίρης αλλάζει ρότα και μοιάζει σιγά-σιγά να φτάνει στο τέλος της. Αλλωστε μια απρόσμενη «κόντρα» στον δρόμο με τη μηχανή θα οδηγήσει τον Πέτρο σε άλλα, πιο συναρπαστικά, ερωτικά μονοπάτια, καθώς γοητεύεται από τη μηχανόβια αμαζόνα, της οποίας η ταυτότητα επιτέλους αποκαλύπτεται, είναι η Σεμίνα και είναι η κοπέλα που θα του πάρει στην κυριολεξία τα μυαλά.

Η Σεμίνα (Εριέττα Μανούρη) θα είναι η μοιραία γυναίκα στη ζωή του Πέτρου, καθώς η Θοδώρα αυτή τη φορά δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια…