Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός και η Βασιλική φεύγουν μαζί μακριά

Το ζευγάρι έρχεται όλο και πιο κοντά. Τα όνειρα είναι πολλά, με τους δύο πρωταγωνιστές να ελπίζουν σε έναν έρωτα παραμυθένιο. Ο Μαθιός και η Βασιλική ετοιμάζονται να φύγουν μαζί στη σειρά Σασμός, μέσα από μία μικρή εκδρομή.

Θέλουν να ζήσουν την αγάπη τους ελεύθεροι. Να περπατήσουν μόνοι τους, να κάνουν τις εξορμήσεις τους, να μη φοβούνται για τα βλέμματα του κόσμου. Με τον Νικηφόρο να λείπει από το σπίτι, είναι όλα πιο εύκολα.

Η Καλλιόπη ενοχλείται από τις συνεχόμενες επισκέψεις του Μαθιού στο σπίτι της χήρας και αποφασίζει να αναλάβει δράση. Είναι πολύ κοντά στο να τους εντοπίσει μαζί. Τί θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια;

Η Βασιλική στη σειρά Σασμός

Μία εκδρομή – ρίσκο

Ο Μαθιός και η Βασιλική κανονίζουν την εκδρομή τους με μεγάλη μυστικότητα, στη σειρά Σασμός. Βρίσκουν τις κατάλληλες δικαιολογίες, μαζεύουν κάποια πράγματα και είναι έτοιμοι να φύγουν μακριά.

Η Βασιλική φτάνει πρώτη στο Ρέθυμνο. Πίσω της βρίσκεται η Καλλιόπη, η οποία έχει αποφασίσει να την παρακολουθήσει. Για να μη δώσει στόχο, ο Μαθιός αποφασίζει να πάει αργότερα στην πόλη.

Η Καλλιόπη και η Βασιλική στη σειρά Σασμός

Έτσι, η Βασιλική κάνει μόνη της βόλτες, με την Καλλιόπη να καθησυχάζεται. Θεωρεί πως δεν τρέχει τίποτα με την Βασιλικούλα και πως όλα είναι στο μυαλό της. Λίγο πριν φύγει, έρχεται αντιμέτωπη με μία μεγάλη αποκάλυψη.

Ο πανικός σκορπίζεται. Η Καλλιόπη μαθαίνει για την παράνομη σχέση του γιου της με την χήρα και κλονίζεται. Με μία απότομη κίνηση θα σπάσει κάτι γυαλιά, με την αιμορραγία να θέτει σε κίνδυνο την υγεία της…