ΣΑΣΜΟΣ: Θα δεχτεί ο Νικηφόρος τη σχέση της μητέρας του με τον θείο του;

Ο Γιώργος Αμούτζας που υποδύεται τον Νικηφόρο στη σειρά Σασμός, μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day». Δείτε βίντεο στο happytv.gr.

«Ο Νικηφόρος έχει περάσει πολλά», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός. «O Νικηφόρος μοιάζει με τραγικό ήρωα» είπε. «Όλα τα μεγάλα γεγονότα συμβαίνουν δίπλα του κι ο ίδιος δεν έχει ιδέα. Δε γνωρίζει τίποτα κι ούτε καν μπορεί να φανταστεί το τι συμβαίνει. Όταν ψάχνεις την απάντηση κι απάντηση βρίσκεται ακριβώς δίπλα σου είναι δύσκολο να την ανακαλύψεις. Είναι κάτι ξένο για σένα. Θεωρείς ότι πολύ δύσκολα συμβαίνει».

Θα μπορούσε να δικαιολογήσει η Νικηφόρος τη σχέση του θείου του Μαθιού με τη μητέρα του Βασιλική; «Ο Νικηφόρος δεν θα μπορούσε να δεχτεί αυτή τη σχέση τόσο εύκολα» τονίζει. «Είναι μεγαλωμένος με εντελώς διαφορετικό τρόπο, έχει τη νοοτροπία της επαρχίας, η οποία μερικές φορές είναι κάπως πιο συντηρητική».

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα εδώ:

Το κοινό επιλέγει να ξεκινήσει τη μέρα του με την πιο αγαπημένη τηλεοπτική πρωινή συνήθεια, και συντονίζεται καθημερινά στους ρυθμούς του Happy Day!