Σασμός: Θα υπάρξουν δολοφονίες, έρωτες, έρωτες που χαλάνε, θα υπάρξει φυγή

Ο συγγραφέας του βιβλίου «Σασμός», στο οποίο βασίζεται η ομώνυμη σειρά του Alpha μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και την ‘Ολγα Λαφαζάνη.

«Θα υπάρξουν δολοφονίες, έρωτες, έρωτες που χαλάνε, θα υπάρξει φυγή… Θα γίνουν πολλά, στην εξέλιξη της ιστορίας του Σασμού». Πως έγραψε το μυθιστόρημα; «Είχαμε βεντέτα στην οικογένεια μου, εξ’ ου κι έγραψα τον «Σασμό». Είναι σα να έγραφα όλη μου τη ζωή αυτό το βιβλίο. Στην οικογένειά μου είχαμε, παλιά, μία βεντέτα η οποία με την πάροδο των χρόνων έσβησε. Έτσι ασχολήθηκα με αυτό που ήθελε η ψυχή μου. Με το καλό».

Συνεχώς διαβάζουμε spoiler για τη σειρά. «Υπάρχουν αλήθειες στα spoiler αλλά και πολλές υπερβολές που μας κάνουν να γελάμε, αφού γνωρίζουμε τι συμβαίνει στην ιστορία…. Όλα τα σημαντικά γεγονότα του βιβλίου θα τα δουν οι τηλεθεατές. Αλλά… Στο βιβλίο δεν είχα γράψει για έναν ισχυρό έρωτα, όπως υπάρχει στη σειρά». Τους μυθιστορηματικούς ήρωες, ενσαρκώνουν στην μικρή οθόνη ηθοποιοί και «θεωρώ ότι υπάρχει ταύτιση των ηθοποιών με τους χαρακτήρες. Ο κόσμος που έχει διαβάσει το βιβλίο μου μου λέει ότι δεν θα μπορούσαν να φανταστούν διαφορετικούς τους χαρακτήρες, από αυτούς που βλέπουν στην τηλεόραση».

Όσον αφορά ο στο σάουντρακ της σειράς, «ο Γιάννης Κότσιρας ήλθε και τραγούδησε στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου και μας είπε ότι είναι γουρλής. Έγραψε τους στίχους κι ερμήνευσε το τραγούδι της σειράς Σασμός, σε μουσική Νίκου Τερζή». Ο σκηνοθέτης, Κώστας Κωστόπουλος «επέλεξε να τραγουδήσω τον «Ερωτόκριτπο» στην πρώτη ερωτική σκηνή Αστέρη- Αργυρώς. Είχα τρακ και περηφάνεια» καταλήγει ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Δείτε το απόσπασμα εδώ: