Σε απόγνωση οι επώνυμοι καλεσμένοι στον γάμο του Κύπριου ηθοποιού – Μάθετε τον λόγο

Ο γάμος έφτασε. Το Σάββατο, 7/7, ο Κύπριος ηθοποιός θα νυμφευθεί την εκλεκτή της καρδιάς του και οι επώνυμοι καλεσμένοι του τρέχουν και δεν φτάνουν.

Ο Γιώργος Αναγιωτός και η Βαλεντίνα Νικολάου αποφάσισαν να πρωτοτυπήσουν και να κάνουν τον γάμο τους παραδοσιακό, όπως γινόταν παλιά στο νησί μας. Στο προσκλητήριο το λαμπερό ζεύγος ανακοίνωσε ότι ο γάμος θα είναι παραδοσιακός, αναβιώνοντας όλα τα κυπριακά έθιμα.

Ο Γιώργος Αναγιωτός, και οι κουμπάροι του ζεύγους θα φορούν βράκες, οι οποίοι θα είναι πολλοί και όχι ένας, όπως συνηθιζόταν στα παλιά τα χρόνια στο νησί μας. Ο Δημήτρης Τοκαρής με μια ανάρτησή του στα social media κοινοποίησε την απόγνωσή του, αφού ψάχνει απελπισμένα βράκα για τον γάμο των φίλων του.

Όπως έγραψε ο Τοκαρής: “ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ, ΨΑΧΝΩ ΒΡΑΚΑ! Ενα αγαπημενο μου ζευγαρι παντρευεται αυριο το Σαββατο (μενουν ελαχιστες ωρες να το ξανασκεφθουν) και ο γαμος θα ειναι πληρως παραδοσιακος. Ο γαμπρος και πολλοι καλεσμενοι θα φορανε βρακα! Ψαχνω λοιπον για βρακα, αν εχετε μια προχειρη στο σπιτι inbox me! (ειχα εναν παππου βρακα, τον λεγανε Δημητρη και παρολο που πεθανε οταν ημουν 6 χρονων τον θυμαμαι ακομη ολοκαθαρα)”

tothemaonline.com