Σοφία Τανίδου! Το κόριτσι των Κυπριακών καλλιστείων…σε μια αποκλειστική συνέντευξη

Το κορίτσι οπου κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο Miss Young 2016 στα καλλιστεία Σταρ Κύπρος αλλά και τον τιτλο της Miss Fantasy αφού έκλεψε τις εντυπώσεις με την ομορφία και την προσωπικότητα της.

Ο λόγος για την 17χρόνη Σοφία Τανίδου η οποία μιλά αποκλειστικά στο Socialista.com.cy για την μετά τα καλλιστεία εποχή!

Σοφία μου εχεις καταφέρει να κερδίσεις τον τιτλο της Miss Young 2016 , πως τον αξιοποίησες με το τέλος των καλλιστείων;

Μετα απο τα κάλλιστεια ακολούθησαν μερικές φωτογραφίσεις και συνέντευξης όπως στο ρωσικό αγγλικό περιοδικό Afisa καιθώς και μια μεγάλη συμφωνία με την εταιρεία Timeworx Ltd όπου θα είμαι μια απο τις ambassador των ρολογιών Superdry στην Κύπρο.

Πέρα απο το modeling με τι ασχολείσαι στον ελευθερο σου χρόνο;

Στον ελεύθερο μου χρόνο εκτός απο το modeling ασχολούμαι με την χειροσφαίριση ένα άθλημα που το λατρεύω και το εχω αποδείξει αυτο στην ομάδα μου πολλές φορές μιας και τωρα παίζω και στην γυναίκεια ομάδα και πριν λίγες μέρες μάλιστα κατακτήσαμε τον Πρώτο τίτλο Χειροσφαίριση Θηλέων.

Με ποιο σχεδιαστή θα ήθελες να συνεργαστής και να γινεις η μούσα του;

Εχω πολλούς σχεδιαστές στη μυαλό μου δεν θα σου πω ψέματα 2 με έχουν τραβήξει αυτο το διάστημα ο Νότης Παναγιώτου και ο και Παντελης Παντελή με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν ! Τωρα μούσα κάποιου συγκεκριμένα δεν ξερω αλλα νομίζω θα διάλεγα τον Κύριο Παντελή ο οποίος ειναι ένας άνθρωπος που τα βρίσκουμε και εμπιπτει στα γούστα μου.
Θα άφηνες την Κύπρο για μια καρίερα στο εξωτερικό;

Και βέβαια θα άφηνα την Κύπρο εφόσον ειναι ένας απο τους στόχους μου να κάνω καριέρα στο εξωτερικό

Σκεφτεσαι να λάβεις μέρος ξανα στα καλλιστεία σε λίγα χρόνια ωστε να διεκδικήσεις τον τίτλο της Σταρ Κύπρος;

Όχι δεν θα ξανά έμπαινα σε μια τέτοια διαδικασία για δεύτερη φορά. Όσα έχω κερδίσει απο αυτο τον διαγωνισμό μου ειναι υπέρ αρκετά και με έχουν βοηθήσει αρκετά θα έλεγα !! Όσο για το τίτλο ! Όπως ξέρουμε όλοι δεν παίζει ρόλο ο τίτλος αλλα οι δουλειές που θα κάνεις στο μέλλον.

Εχεις σκεφτεί μιας και εχεις γεννηθεί Ρωσία να συμμετέχεις και στα καλλιστεία της χώρας αυτής;

Βέβαια θα το ήθελα πολυ ! Η Ρωσία ειναι μια μεγάλη χώρα όπου ανακαλυπτεις πολλά πράγματα συνέχεια σίγουρα θα ήθελα να αποκτήσω και απο αυτή τη χώρα εμπειρίες !

 

Ενα κορίτσι στην ηλικία σου πως δέχεται τα σχόλια των αγοριών που σε προσεγγίζουν;

Όσο για τους σχολιασμους των γύρω μου βέβαια υπάρχουν και θετικά και αρνητικά, έχω ακούσει διαφορά ! Όσο για τα αγόρια μέχρι στιγμής δεν είχα μια κακή προσέγγιση που να με φέρει σε δύσκολη θέση.
Ποια είναι τα όνειρα και οι στόχοι σου;

Στόχος μου αρχικά ειναι να τελειώσω το σχόλιο με τον καλύτερο βαθμό και να μπω σε μια σχολή να σπουδάσω αυτο που θελω! Όνειρο μου ειναι να καταφέρω να κάνω καριέρα στο εξωτερικό σαν μοντελο και να συνεργαστώ με μεγάλους οίκους μόδας.