Θες να γίνεις make up artist – Αυτή είναι η σχολή των Zerva Cosmetics by Frantzeska Soteriou στη Λάρνακα

Σε ένα μοντέρνο και εμπνευσμένο χώρο στην Λάρνακα, η νεαρή επιχειρηματίας και make up artist Φραντζέσκα Σωτηρίου, δημιούργησε την πολυσυζητημένη σχολή μακιγιάζ.

To Make Up Workshop της Φραντζέσκας, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, για τον επαγγελματισμό, το brand Ζerva και τα νέα ταλέντα που αποφοιτούν. Εάν αποφασίσεις να εκπαιδευτείς στην συγκεκριμένη σχολή, τότε είσαι από τις τυχερές που θα λάβουν το δίπλωμα από την κύρια σχολή των Zerva Cosmetics στην Ελλάδα.

Aξίζει να αναφερθεί ότι πέρα από τα σεμινάρια και μαθήματα που προσφέρει, οι μαθήτριες στη σχολή, έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε σημαντικά fashion show του νησιού, σε φωτογραφήσεις και να γεμίσουν με εμπειρίες στο χώρο της μόδας.

Πριν ακόμα τελειώσουν τη σχολή, έχουν στο χέρι τους το portfolio τους , δίνοντας τους την ευκαιρία να προωθήσουν την δουλειά τους πιο γρήγορα και εύκολα.

Αυτό για το οποίο όμως ξεχωρίζει από άλλες σχολές, είναι ότι δίνει το δικαίωμα σε όλους τους μαθητές της σχολής να συνεχίσουν δωρεάν τα μαθήματα, μετά το τέλος των σεμιναρίων/σπουδών τους, μέχρι να νιώσουν έτοιμοι σαν επαγγελματίες.