Στήριξε και εσυ το Ειδικό Σχολειο Αγίου Λαζάρου – Η φιλανθρωπική εκδήλωση με παρουσιάστρια τη Χριστίνα Δημητρίου

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπική εκδήλωση για βοήθεια και στήριξη του Ειδικού Σχολείου Αγίου Λαζάρου.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Χριστίνα Δημητρίου, η οποία πάντα βρίσκεται στο πλευρό οργανώσεων με φιλανθρωπικό σκοπό.

Η εορταστική πανύγηρις στις 16 Οκτωμβρίου και 17 Οκτωμβρίου, είναι η ευκαιρία να προσφέρεις και εσυ και να βοηθήσεις τα παιδιά με ειδικές ικανότητες.

Περισσότερες πληροφορίες πιο κάτω:

Εορταστική Πανήγυρις Αγίου Λαζάρου.
Παρασκευη 16 Οκτωβρίου Αγρυπνια στον Ιερό Ναο Αγιου Λαζαρου Δρομολαξιας.
Σαββατο 17 Οκτωβρίου απο τις 16:00 -19:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί Φιλανθρωπική αιγίδα στο περιβόλι του Αγιου Λαζαρου για την ενίσχυση του Ταμειου του Κέντρου «ΑΜΕΑ» ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ με παρουσιάστρια την Χριστίνα Δημητρίου ενώ την μουσική επιμέλεια θα έχει ο Μιχάλης Χατζήμιχαηλ και η Ορχήστρα του.

“ENERGY LIVE LINK στην Εορταστική Πανήγυρι Αγίου Λαζάρου το Σάββατο 17 Οκτωβρίου από τις τέσσερεις μέχρι και τις έξι, στο Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου στην Δρομολαξιά.

Η εκδήλωση έχει σκοπό την ενίσχυση του Ταμειου του Κέντρου “ΑΜΕΑ” ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ. Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Χριστίνα Δημητρίου και Μάρκος Κωμοδρόμος θα σας προσφέρουν 2 ώρες με hit music only και επίσης θα πραγματοποιείται παιδικό πρόγραμμα με παιχνίδια και ψυχαγωγία.

ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ , ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ .
Υποστηρικτης Αμερικάνικη Ακαδημια Λαρνακας
Τηλ Επικοινωνιας 99337728