Στις Άγριες Μέλισσες κλείνουν τον Μιλτιάδη στο ψυχιατρείο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Μιλτιάδης δεν αντέχει το βάρος των τύψεων και τον ενοχών για τον πυροβολισμό εναντίον του Μελέτη, στις Άγριες Μέλισσες, και χάνει τα λογικά του.

Η δίψα του Μιλτιάδη να εκδικηθεί τον Δούκα για τον θάνατο του Γιάννου τον οδήγησε σε μια σειρά από λάθη στις Άγριες Μέλισσες. Ο ίδιος πυροβολεί τον Δούκα, όμως, ο Μελέτης μπαίνει μπροστά και θυσιάζεται για να τον σώσει. Ωστόσο, οι τύψεις του Μιλτιάδη πώς τραυμάτισε σοβαρά τον ίδιο του τον ανιψιό τον κάνουν να λυγίσει.

Όπως γράφει η Σοφία Τσίρκα στο MTtv, ο Μιλτιάδης μεταφέρεται στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του αλλά η κατάστασή του είναι άσχημη. Μάλιστα, φτάνει στο σημείο μετά από ένα ξέσπασμα που έχει να κάνει κακό στον εαυτό του.

Ο Λάμπρος και η Βιολέτα προσπαθούν με κάθε τρόπο να του δώσουν δύναμη και τον στηρίζουν. Ωστόσο, εκείνος κάθε μέρα που περνάει βυθίζεται όλο και περισσότερο σε άσχημες σκέψεις και το μυαλό του παίζει περίεργα παιχνίδια. Μάλιστα, η Βιολέτα τον επισκέπτεται στην κλινική όπου νοσηλεύεται μετά το ατύχημα που είχε και συνειδητοποιεί πόσο ανησυχητική είναι η κατάστασή του.

Η γυναίκα απελπίζεται καθώς ο Μιλτιάδης μέρα με την ημέρα χειροτερεύει. Συνειδητοποιεί πώς ο αγαπημένος της αρχίζει να χάνει τα λογικά του και μαζί με τον Λάμπρο θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις σχετικά με το μάλλον και τη θεραπεία του Μιλτιάδη. Ανησυχούν πώς ίσως φτάσει στο σημείο να κάνει ακόμα χειρότερο κακό στον εαυτό του και παίρνουν την απόφαση να τον κλείσουν σε ψυχιατρική κλινική, όπου εκεί θα εκτίσει την ποινή του.

Στις Άγριες Μέλισσες, η Βιολέτα είναι καταρρακωμένη από τις εξελίξεις αλλά ελπίζει πώς ο Μιλτιάδης θα γίνει καλά και θα επιστρέψει κοντά τους σύντομα.