Συγκινημένος στο τελευταίο δελτίο μετά από 22 χρόνια ο Λουκάς Φουρλάς Τα μηνύματα των συναδέλφων του (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Ο Λουκάς Φουρλάς είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα παιδιά του χώρου και το «αντίο» δεν ήταν εύκολη υπόθεση για τους συναδέλφους του στο κανάλι, με τους οποίους μέσα από τα χρόνια έχει αναπτύξει ισχυρούς φιλικούς δεσμούς.

Ήταν, λοιπόν, φυσικό να επιχειρηθεί η καταγραφή της κάθε πολύτιμης στιγμής! Κατά την τελευταία βάρδια του αγαπημένου δημοσιογράφου στο κανάλι, οι συνεργάτες του έσπευσαν για τις αναμνηστικές φωτογραφίες στο στούντιο, στο γκάλερι, ακόμα και στους διαδρόμους, ενώ στη συνέχεια εξέφρασαν δημοσίως την συγκίνησή τους ευχόμενοι στον καλό τους φίλο κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματά του.

«Όταν ένας κύκλος κλείνει, ένας άλλος ανοίγει. Οι φίλοι σου θα είναι πάντα εδώ» έγραψε ο Μάριος Παπαηλία, με τον Ανδρέα Παπαναστασίου να προσθέτει: «Είναι χαρά και τιμή που σε έχουμε φίλο».

Σε ανάλογο κλίμα και η απάντηση του Λουκά Φουρλά που μετακομίζει σε μερικές ημέρες στο νέο του γραφείο στη Βουλή, όπου αναλαμβάνει καθήκοντας Εκπροσώπου Τύπου.

«Κανένας κύκλος δεν κλείνει όταν έχεις να κάνεις με την οικογένεια σου. Και για μένα το Mega και οι συνάδελφοί ήταν η οικογένεια και τα αδέλφια μου στα δύσκολα. Αυτό δεν αλλάζει…», έγραψε.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο το τελευταίο δελτίο ειδήσεων που παρουσίασε ο  Λουκάς Φουρλάς, μετά από 22 χρόνια στην τηλεόραση:  http://www.megatv.com.cy/cgibin/hweb?-A=135985&-V=megatvvodvideos

l1

 

l2

 

l3

dailystarscy.com