Τα χάσαμε με το σώμα της! Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε 10 μέρες μετά τη γέννηση του γιού της!

Η Κατερίνα Στικούδη γέννησε μόλις πριν από λίγες μέρες, όμως επέστρεψε με απουσία μόλις δύο live του J2US. Το πρώτο για να προετοιμαστεί για τον τοκετό και τη δεύτερη γιατί ο γιος της την είχε απόλυτη ανάγκη!

Και απόψε το βράδυ (30/10) του λείπει όμως έπρεπε να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της στο J2US όπως είπε όταν την καλωσόρισε ο Νίκος Κοκλώνης στη σκηνή του σόου.

Πιο όμορφη και πιο λαμπερή από ποτέ, η Κατερίνα εμφανίστηκε πραγματικά πολύ όμορφη και μάλιστα οι κριτές αλλά και ο ίδιος ο Κοκλώνης τής είπαν πως δεν είναι δυνατόν να έχει τέτοιο κορμί μετά από έναν τοκετό και μάλιστα μόλις πριν δέκα μέρες.

Και όμως! Η Στικούδη ήταν πραγματικά υπέροχη και μάλιστα η ίδια τόνισε ότι το “κλειδί” για να απαλλαγείς από τα περιττά κιλά και το πρήξιμο γενικότερα είναι η διατροφή.

Φυσικά η Βίκυ Σταυροπούλου είχε τον… πρώτο λόγο σε αυτή την κουβέντα κάνοντας πλάκα.

Η Κατερίνα Στικούδη πάντως τόνισε πως πήρε την… άδεια του γιου της για να βρεθεί στο πλατό του σόου, καθώς όπως είπε, τον καθησύχασε ότι θα είναι μόνο για κάθε Σάββατο.

Η ίδια επίσης είπε πως έχει αφήσει τον γιο της σε καλά χέρια, αυτά του συζύγου της Βαγγέλη Σερίφη και της γιαγιάς του που τον προσέχουν ιδιαίτερα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Source :
στικουδη, γεννα, πλατό, σωμα