Θάλεια Ματίκα: Δύσκολες στιγμές για την ηθοποιό – Εγκλωβίστηκε κοντά στην φωτιά

Όσα ανέφερε η Θάλεια Ματίκα στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Την περιπέτειά της περιέγραψε η Θάλεια Ματίκα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αφού επέστρεψε από την Αγία Άννα στην Εύβοια λόγω της φωτιάς αλλά βρέθηκε εγκλωβισμένη στα Οινόφυτα, ακολουθώντας την πυρκαγιά.

Η ηθοποιός ανέφερε: «Βρισκόμουν στην παραλία της Αγίας Άννας στην Εύβοια από χθες. Σήμερα περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει γνωρίζοντας για την φωτιά στις γύρω περιοχές και όταν λάβαμε το μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας ξεκινήσαμε οικογενειακώς να επιστρέψουμε. Θέλω να πω ότι μου έκανε εντύπωση ότι στη διαδρομή περίμενα να έχει κίνηση γιατί περίμενα ότι αρκετός κόσμος θα επιστρέφει. Δεν ξέρω τι γίνεται στην περιοχή. Πιστεύω ότι κόσμος που ήθελε να σώσει τις περιουσίες του θα έμεινε πίσω, μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό το γεγονός.

Ερχόμενη τώρα στην Αθήνα και ενώ είχαμε σκοπό να πάμε στον Ωρωπό που διατηρούμε εξοχικό, στο ύψος στα Οινόφυτα δεν μπορείς να περάσεις την εθνική. Πήγαμε με συνοδεία αστυνομίας, έγινε μια μεγάλη παράκαμψη κι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο Δήλεσι και δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Ακολουθούμε την πυρκαγιά. Έχω την ίδια εικόνα που είχα σήμερα στην παραλία της Αγίας Άννας με πολύ καπνό. Στη διαδρομή βρήκαμε δέκα αυτοκίνητα το πολύ, δεν ξέρω τι έγινε. Είναι η δική μου εκτίμηση ότι έμειναν πολλά άτομα πίσω.»