Θέκλα Πετρίδου: Η κόρη της έμεινε συνειδητά στην Αγγλία – ‘Είναι εγκληματικό να παραπληροφορείτε τους γονείς μας’

Το δικό της μήνυμα θέλησε να περάσει η κόρη της γνωστής ψυχολόγου Θέκλας Πετρίδου η οποία είναι φοιτήτρια στην Αγγλία και βιώνει και η ίδια ως πολίτης τα όσα διαδραματίζονται στον κόσμο με το θέμα της πανδημίας του κορωνοϊου.

Η Κυριακή Πανταζή ανέβασε μια ανάρτηση στα social media , αναφέροντας απο την δική της πλευρά πως έχουν τα γεγονότα και τονίζοντας πως γίνεται παραπληροφόρηση μέσω ΜΜΕ για τους φοιτητές στην Αγγλία.

Η ίδια συνειδητά επέλεξε να παραμείνει στην Αγγλία.

Διαβάστε τι έγραψε:

“Η παραπληροφόρηση μέσω ΜΜΕ εχει ξεφύγει.
Είναι εγκληματικό να παραπληροφορείτε τους γονείς μας. Ειναι εγκληματικό να μην διασταυρώνετε τις πηγές σας.
Είμαι φοιτήτρια στην Αγγλία και διαμένω σε εστία. Όχι μόνο οι εστίες δεν “διώχνουν τους Κύπριους” αλλά έλαβα μέιλ ότι η εστία θα παραμείνει ανοιχτή,γίνονται οι απαραίτητες απολυμάνσεις και είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε.
Η περίπτωση που αναφέρεται στο άρθρο ειναι ΜΙΑ εστία σε ΜΙΑ πόλη της Αγγλίας.
Χθες το βράδυ έλαβα τηλεφώνημα απο μέλος της οικογένειας μου έντρομο οτι θα μείνω στο δρόμο. Εγκληματικό!!
Τα πράγματα ειναι δύσκολα αλλά οχι μόνο στην Αγγλία. Δεν μας έχουν παρατημένους, κάνουν ότι μπορούν.
Δεν νιώθω εγκλωβισμένη, νιώθω οτι κάνω το καλύτερο για μένα αλλα και για τους γύρω μου να μην ταξιδέψω με αεροπλάνο και να μεταφέρω πιθανόν τον ιό μαζί μου.
Ας μην δραματοποιούμε τα πράγματα. Αυτοί που ήθελαν να φύγουν πρόλαβαν και έφυγαν, οι υπόλοιποι (οι παραπάνω) ειμαστε στην Αγγλία συνειδητά, δεν πρόκειται για δωροδοκία ουτε για εγκλωβισμό.
Δημοσιογράφοι, ρωτήστε την άποψη αυτών που ειναι στην Αγγλία όχι αυτών που έφυγαν.
Αυτοι που έφυγαν καλά έκαναν αν αυτό ήθελαν, αλλά τους θερμοπαρακαλώ να μείνουν σπίτι. Ας μείνουμε ολοι σπίτι και με τον ελεύθερο μας χρόνο ας μην τρομοκρατούμε τον κόσμο μέσω διαδυκτίου. “

Το μήνυμα της έκανε repost η μητέρα της Θέκλα Πετρίδου.