Θέλξια Φραγκούδη: Μας έδειξε την εντυπωσιακή φουλ στρας πιπίλα που επέλεξε για την κόρη της

Είναι μια γυναίκα με στυλ και με την προσωπικότητα της κατάφερε να ξεχωρίσει ως influencer.

Οτι φοράει γίνεται ανάρπαστο. Περα απο την αισθητική που κατέχει είναι και επιχειρηματικό μυαλό, καθώς μαζί με την ξαδέρφη της Ανδρεάνα Φραγκούδη , δημιούργησαν τα δικά τους brand.

Η εγκυμοσύνη για την Θέλξια είναι μια όμορφη περίοδος. Δεν θα μπορούσε άλλωστε ως influencer να μην μοιράζεται με τον κόσμο στιγμές απο την εγκυμοσύνη της αλλα και τις προετοιμασίες.

Αυτό που μας εντυπωσίασε , είναι η luxury πιπίλα που επέλεξε για την κόρη της που περιμένει να γεννηθεί, απο το La Bebe Cyprus μοιράζοντας την σε στορυ με τους διαδικτυακούς τις ακόλουθους και τις μανούλες που την ακολουθούν. Πρόκειται για μια πιπίλα γεμάτη διαμαντάκια ( αλλιώς φουλ στρας).

Δεν είναι τέλεια;

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε το La Bebe Cyprus, όπου είναι γνωστό για τις luxury Collection συλλογές του σε βρεφικά είδη, τόσο σε χειροποιήτα είδη, με μια μεγάλη γκάμα απο σχέδια σε luxury πιπίλες, φουλ στρας παπουτσάκια για βαφτιση και αρκετά άλλα μοναδικά προϊοντα.

Η Θέλξια επέλεξε την διαφανη φουλ στρας πιπίλα , απλή και σικ.

Για ακομα μια φορά η Θέλξια Φραγκούδη έκλεψε τις εντυπώσεις, αφου καθημερινά ανεβάζει stories με ξεχωριστά βρεφικά είδη που επιλέγει για τον ερχομό της κόρης της.