Θετική στον κορωνοϊό η Pink – Επίθεση στην κυβέρνηση Τραμπ

Η Pink με μήνυμά της στο Twitter γνωστοποίησε ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Τόσο εκείνη όσο και η οικογένειά της παραμένουν σε απομόνωση στο σπίτι τους ήδη για τρεις εβδομάδες όπως αποκάλυψε η ίδια έπειτα από συμβουλές του γιατρού της.

Όπως αναφέρει στο μήνυμά πριν από τρεις εβδομάδες εκείνη και ο τρίχρονος γιος της Jameson εμφάνισαν συμπτώματα του ιού.

«ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους τους επιστήμονες της υγειονομικής περίθαλψης και τον κόσμο που εργάζονται τόσο σκληρά για να προστατεύσουν τους αγαπημένους μας. Είστε οι ήρωές μας! Αυτές οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες: παραμείνετε στο σπίτι.» γράφει μεταξύ άλλων στο μήνυμα της. Ωστόσο η τραγουδίστρια βάλλεται και κατά των χειρισμών της κυβέρνησης Τραμπ για το ζήτημα της πανδημίας.

«Είναι απόλυτη τραγωδία και αποτυχία της κυβέρνησής μας να μην παρέχει τα τεστ ευρέως».«Αυτή η ασθένεια είναι σοβαρά αληθινή», έγραψε η Pink Για να συμβάλει στην εξάλειψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού, η Pink δωρίζει 500.000 δολάρια στο Temple University Hospital Emergency Fund στην πατρίδα της της Φιλαδέλφειας, προς τιμή της μητέρας της Judy Moore, που υπηρέτησε τον ιατρικό κλάδο για 18 χρόνια.

Η Πενσυλβάνια έχει αναφέρει περισσότερα από 8.570 κρούσματα COVID-19 με 102 θανάτους, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών. Επιπλέον, η Pink δωρίζει ακόμα 500.000 δολάρια στο Ταμείο COVID-19 του Δήμου του Λος Άντζελες.

Source :
lifo.gr