Θρήνος για την Ελένη Μενεγάκη – Συντετριμμένη στην σημερινή 25/10 εκπομπή της στο MEGA

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά, όλος ο πολιτικός κόσμος αλλά και ο κόσμος της showbiz την αποχαιρετά μέσα από αναρτήσεις, αλλά και από τα πλατό των εκπομπών και μιλούν για το πόσο μαχήτρια ήταν στη ζωή της. Ανάμεσα τους και η Ελένη Μενεγάκη που εμφανίστηκε συντετριμμένη στον αέρα του MEGA.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, μετά από σκληρή μάχη με τον ειλεό, άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Δευτέρας 25/10, παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, με το που καλησπέρισε τους τηλεθεατές της, μίλησε για την Φώφη Γεννηματά και στο βλέμμα της ήταν ζωγραφισμένη η θλίψη.

Τα λόγια της Μενεγάκη για την Γεννηματά
«Καλησπέρα σας φίλοι μας και καλή εβδομάδα. Δυστυχώς μας πρόλαβαν πολύ πολύ πολύ δυσάρεστες ειδήσεις που όλοι μαζί παρακολουθήσαμε το τελευταίο ημίωρο και αφορά στο ότι έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά. Εμάς μας ξάφνιασε πολύ αυτό και νομίζω όλο τον κόσμο. Δεν έχουν περάσει ούτε δύο βδομάδες από τότε που είπε ότι θα σταματήσει από την πολιτική και θα παλέψει να ξεπεράσει αυτή τη μάχη της με τον καρκίνο, ο χρόνος μάλλον κύλισε πολύ γρήγορα για εκείνη», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη κατά την έναρξη της εκπομπής της.