Τηλεοπτική εξέλιξη: Η Χριστιάνα Αρτεμίου δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από το ΡΙΚ

Πρόταση συνεργασίας δέχτηκε η Χριστιάνα Αρτεμίου από το κρατικό κανάλι, σύμφωνα με το TVMania.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού, η γνωστή ηθοποιός και σεναριογράφος προσεγγίστηκε από τους ιθύνοντες του ΡΙΚ, ώστε να ενισχύσει με σατιρική δόση τα κείμενα του πρωτοχρονιάτικο show που ετοιμάζει ο σταθμός.

«Με το χιούμορ και το εκρηκτικό ταπεραμέντο της Χριστιάνας Αρτεμίου θέλει να εμβολιάσει τους τηλεθεατές του φέτος το ΡΙΚ καλώντας τη σεναριογράφο σε μία «walk in» συνεργασία μαζί του. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η διεύθυνση του σταθμού, στο πλαίσιο στησίματος του εορταστικού του προγράμματος για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, πρότεινε στην ηθοποιό να ενισχύσει με σατιρική δόση τα κείμενα της εκπομπής καθώς και την τηλεοπτική ανασκόπηση της χρονιάς.

Η δημιουργός, που είδε με θετικό πρόσημα την πρόταση της δημόσιας τηλεόρασης, αυτές τις μέρες, βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας και κυκλοφορίας μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του δικού της «εμβολίου» με την τεχνολογία Mrna θέλοντας να προκαλέσει ισχυρή τηλεοπτική ανοσία στο κοινό με το καυστικό και απολαυστικό της χιούμορ λίγο πριν μας αποχαιρετήσει αυτή η χρονιά. Παράλληλα με τη σεναριακή συμμετοχή της στο ΡΙΚ, η Χριστιάνα, θα βρίσκεται και ως φιλοξενούμενη της Αριστοτέλους στο εορταστικό που ετοιμάζει ο Alpha Κύπρου για την τελευταία μέρα του χρόνου», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του περιοδικού.

Source :
mylife