Το σοκ των παιδιών της Παυλίδου και η απαίτηση από τον μπαμπά τους

Σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η Σοφία Παυλίδου μετά την επίθεση του Μάνου Παπαγιάννη και το πρώτο τηλεφώνημα που έκανε ήταν στον πρώην σύζυγό της Χρήστο Φερεντίνο. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής έγινε πυρ και μανία. Δεν πίστευε στα αυτιά του και έτρεξε κατευθείαν σπίτι, αφού η Παυλίδου είχε επιστρέψει από το νοσοκομείο.

Μέσα στην ταραχή του με τα όσα του εξιστόρησε η πρώην γυναίκα του, είχε να αντιμετωπίσει και την οργή των παιδιών του που ζητούσαν από τον πατέρα τους να προστατέψει τη μητέρα τους.

Τα δίδυμα αγόρια Κωνσταντίνος και Δημήτρης που είναι 14 ετών, ολόκληροι άντρες, έντρομα είδαν την ημέρα του να ανοίγει την πόρτα του σπιτιού σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και χτυπημένη και έπαθαν σοκ. Έλεγαν συνεχώς στον παρουσιαστή να βρει τον Παπαγιάννη και να τον τιμωρήσει για όσα έκανε στην μητέρα τους.

Ο Χρήστος κατανόησε την έκρηξή τους όμως τους είπε πως τα πράγματα θα πάρουν την νομική οδό και η τιμωρία του είναι αναπόφευκτη. Η κατάσταση στο σπίτι ήταν στενάχωρη με τα παιδιά να μην αφήνουν στιγμή μόνη τη μητέρα τους. Το βράδυ ο Χρήστος Φερεντίνος έμενε μαζί τους, χωρίς φυσικά αυτό να επιβεβαιώνει τις φήμες επανασύνδεσης.

Απλά οι δυο τους μετά από 18 χρόνια πορείας έχουν μια εξαιρετική σχέση και φυσικά σε τέτοιες στιγμές ο Χρήστος δεν θα μπορούσε παρά να σταθεί με τον καλύτερο τρόπο στην πρώην του αλλά και στα παιδιά τους.

Source :
gossip-tv