Τραγικές στιγμές στις 8 Λέξεις – Χαροπαλεύει ο…

Τραγικές είναι οι στιγμές που θα ζήσουν οι πρωταγωνιστές της σειράς 8 Λέξεις. Ανάμεσα στις εξελίξεις που θα απασχολήσουν πολύ, είναι ο Μιλτιάδης, ο οποίος μετά από σφαίρα που θα δεχθεί θα βρεθεί να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Η Αποστολία προσπαθεί να προφυλάξει τον Ακη

Τα νέα της επανασύνδεσης του Μάρκου και της Ναυσικάς φέρνουν χαμόγελα στον Μιχαήλ και τον Οδυσσέα, αλλά κυρίως στην Τζουλιάνα, που ξαφνικά απέκτησε μια νέα οικογένεια. Η Ρωξάνη ξεκαθαρίζει στον Μιχαήλ πως δεν πρόκειται να τον συνοδεύσει στη δεξίωση του Δερβάνη κι έτσι ο Μιχαήλ ανακοινώνει στον Μιλτιάδη πως ούτε εκείνος θα παρευρεθεί. Παράλληλα ένα κρυολόγημα της Κατερίνας την αναγκάζει να μείνει στο κρεβάτι κι έτσι ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί πως θα πάει μόνος, μη γνωρίζοντας πως ο γιος του, ο Φοίβος, ετοιμάζεται να σκορπίσει τον θάνατο πάνω στο σκάφος. Η κατρακύλα της Σμαράγδας συνεχίζεται, με τον Ακη να μη χάνει ευκαιρία να τη μειώσει. Ο Ακης υπογράφει τα συμβόλαια για τη δημιουργία του Ομίλου, αλλά η Αποστολία του λέει ότι βιάστηκε. Η Ολυμπία συνεχίζει την αντιδραστική συμπεριφορά κι αυτή τη φορά απαγορεύει στην Εύα να κάνει άλλο παιδί με τον Νικηφόρο.

Η Ερση και ο Οδυσσέας σε δεινή οικονομική θέση

Η Αποστολία για μια ακόμα φορά λέει στην Ηλιάνα να σταματήσει να ασχολείται με μεταφυσικά πράγματα και να αφήσει την ψυχή της Αριάδνης να ησυχάσει. Παράλληλα και οι δυο τους αναρωτιούνται ποιος μπορεί να έβαλε τη Βίκυ να ξεγελάσει την Ηλιάνα και με ποιον σκοπό! Στο μεταξύ, η Ναυσικά αντιμετωπίζει με επιφύλαξη αλλά και χιούμορ την επανασύνδεσή της με τον Μάρκο και παρότι περνούν όμορφες στιγμές μαζί, δεν ξέρει πού μπορεί να τους οδηγήσει όλο αυτό. Ο Οδυσσέας και η Ερση ξαναγυρίζουν στο ατελιέ, αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές τους δυσκολίες, ειδικά από τη στιγμή που δεν θέλουν να ζητήσουν βοήθεια από κανέναν. Παράλληλα και ο Νικηφόρος με την Εύα μετακομίζουν στο καινούριο τους σπίτι και παρά τα συνεχιζόμενα προβλήματα με την Ολυμπία, η Εύα δέχεται να τον παντρευτεί. Στο μεταξύ, έχει φτάσει η μέρα της επίθεσης στο κότερο του Δερβάνη και όλα προχωρούν σύμφωνα με το σχέδιο της Βίκυς και του Φοίβου και η βραδιά εξελίσσεται σε ένα απίστευτο μακελειό, όταν ο Φοίβος θα δει ξαφνικά μπροστά του τον πατέρα του και πολλά θα εξαρτηθούν από τη στιγμιαία αντίδρασή του!

Λουτρό αίματος στις 8 Λέξεις για Βίκυ και Μιλτιάδη που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

ΣΚΑΙ 8 Λέξεις Μιλτιάδης

Ο Φοίβος μεταφέρει τη Βίκυ αιμόφυρτη στο σπίτι του και κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει. Την ίδια στιγμή ο Μιλτιάδης χειρουργείται, καθώς τον βρήκαν δυο σφαίρες στην κοιλιά. Η Κατερίνα, ο Λουκάς και όλοι οι κοντινοί άνθρωποι του Μιλτιάδη αγωνιούν για την εξέλιξη της υγείας του, που δείχνει να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Στο μεταξύ ο Νικηφόρος με την Εύα ανακοινώνουν ότι θα παντρευτούν σε έναν μήνα και το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Η Ηλιάνα συμπονάει τη Σμαράγδα και ζητάει από τον Ακη να της δανείσει τα χρήματα που χρειάζεται για να κρατήσει το ατελιέ της ανοιχτό. Ο Μάρκος βλέπει τη Στέλλα στο γραφείο του και αμέσως της δείχνει ότι τον ενδιαφέρει σαν γυναίκα, κάνοντας την Ευγενία να ζηλέψει! Το τραύμα της Βίκυς πάει από το κακό στο χειρότερο και ο Φοίβος είναι αναγκασμένος να αφαιρέσει τη σφαίρα από τον ώμο της μόνος του στο σπίτι, με μια τσιμπίδα! Η υγεία του Μιλτιάδη επιδεινώνεται και οι γιατροί τον βάζουν ξανά στο χειρουργείο.

Source :
youweekly.gr