Τυφλά στο μεθύσι γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια! Οι τσιρίδες έξω από νυχτερινό κέντρο και οι πολλές φιάλες

Η είδηση που έφτασε είναι φρέσκια και συνέβη λίγες ώρες πριν!

Η νέα χρονιά που τόσο περιμέναμε όλοι, το 2017 φαίνεται πως βρήκε πασίγνωστη ελληνίδα παρουσιάστρια λιώμα στο ποτό να παραπατά και να μην ξέρει τι λέει! Αλλά ας πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή γιατί το ρεπορτάζ έχει πολύ ζουμί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο εορτασμός του ερχομού του νέου έτους ήρθε από πολύ νωρίς το μεσημέρι για την ξανθιά παρουσιάστρια η οποία παρέα με τρεις φιλες της δείπνησε σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής και τα πρώτα κρασιά άρχισαν από εκεί…

Η πηγή αναφέρει πως μετά από λίγες ώρες ήταν αρκετά κεφάτη και χαμογελαστή και αποχώρησε με τις φίλες της από το μαγαζί αργά το απόγευμα!

Όπως φρόντισε η ίδια να ενημερώσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram συνέχισαν με τις δυο από τις τρεις φίλες της την διασκέδαση και άλλαξαν τον χρόνο σε γνωστό μπαράκι στην παραλιακή που κι εκεί ανοίχτηκαν 3 φιάλες καθώς η παρέα αργότερα κάπως μεγάλωσε αφού μπήκαν και αγόρια, φίλοι της παρουσιάστριας.

Η ίδια όπως αναφέρουν πληροφορίες φαινόταν λίγο ζαλισμένη και σταμάτησε κάπως να πίνει καθώς είχε για αρκετή ώρα να αγγίξει το ποτό της!

Το αποκορύφωμα ήρθε στα μπουζούκια όταν μεταφέρθηκε μαζί με την παρέα της κατά τις 3 ηώρα για «ένα γρήγορο πότο» όπως μου μετέφερε άνθρωπος που την άκουσε να λέει η ίδια στην φίλη της για να την πείσει να την ακολουθήσει.

Όμορφη, λαμπερή ξανθιά με αρκετή αδυναμία στο ποτό. Οι έξοδοι της είναι συχνή και συνήθως σε μαγαζιά της παραλιακής… ξέρω πως κάπου σας πάει το μυαλό αλλά… κρατάτε μυστικό;

tade-effie/youweekly.gr