Τζέσυ Παπουτσή: Η καριέρα, το μεγάλο της στήριγμα, οι δύο γάμοι και ο Γολγοθάς

Η Τζέσυ Παπουτσή έφυγε από τη ζωή μόλις στην ηλικία των 62 ετών σήμερα, βυθίζοντας στην απόλυτη θλίψη τους δικούς της ανθρώπους αλλά και τους συναδέλφους της που μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για εκείνη.

Πολλοί την περιγράφουν ως έναν δυνατό άνθρωπο που πέρασε πολλές φουρτούνες στη ζωή του αλλά πάντα κατάφερνε να ξεπερνά τα πάντα με χαμόγελο και θέληση. Δεν κατάφερε όμως να ξεγελάσει και τον θάνατο καθώς τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η αγαπημένη κωμική ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Θάνο Καληώρα όμως γρήγορα αυτός ο γάμος τελείωσε. Είχε αποκτήσει μαζί του έναν γιο, τον Γιώργο Καληώρα ο οποίος σήμερα είναι 38 ετών και είναι σκηνοθέτης. Όταν ερωτούνταν μάλιστα για το πώς είχε καταφέρει να διατηρεί καλή σχέση με τον πρώην σύζυγό της και πόσο εύκολο ήταν να μείνουν φίλοι μετά το διαζύγιο η ίδια απαντούσε: «Το πρώτο διάστημα όχι, μετά ναι. Δεν είχαμε να χωρίσουμε κάτι, εξάλλου και το παιδί μας δεν έφταιγε σε τίποτα. Δεν μπορούν τα παιδιά να βιώνουν την απαξίωση τους ενός γονέα από τον άλλο. Με τον Θάνο, περάσαμε πολύ ωραία αλλά η σχέση μας τελείωσε. Δυστυχώς ή ευτυχώς, τίποτα δεν είναι αιώνιο και, φυσικά, κάθε σχέση χτίζεται και κερδίζεται με προσπάθεια. Το να είσαι φίλος με έναν άνθρωπο με τον οποίο υπήρξατε παντρεμένοι είναι δύσκολο, τουλάχιστον τον πρώτο καιρό».

Η ζωή της χαμογέλασε όταν με τον επίσης συνάδελφό της Γιάννη Μανιό με τον οποίο ήταν μαζί για παραπάνω από 25 χρόνια, αποφάσισαν να παντρευτούν. Το 2008 ένωσαν τις ζωές τους σε μία σεμνή τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν είχε ρωτηθεί για εκείνον, είχε πει: «Είναι πολύ καλός σύντροφος και εξαίρετος άνθρωπος. Με νοιάζεται, με αγαπά και με φροντίζει πολύ, και αυτό, επειδή το κάνω εγώ με όλους από χαρακτήρα, με συγκινεί απίστευτα».

To 2015 η Τζέσυ Παπουτσή βγήκε και μίλησε δημόσια για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε για το οποίο χρειάστηκε μάλιστα να υποβληθεί σε εγχείρηση στο κεφάλι. «Εγώ πάω στην εκκλησία, όποιος θέλει έρχεται». Εγώ πίστευα πάντα. Όταν μου έτυχε αυτό, έκανα το σταυρό μου και είπα: «Αν θες, Χριστέ μου να γυρίσω, να αγκαλιάσω τους ανθρώπους μου, να γυρίσω, αν δε θες… Κι έτσι γύρισα και είμαι μια χαρά. Είναι κάτι που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αυτές είναι δοκιμασίες» είχε πει, χαρούμενη που είχε ξεπεράσει αυτή τη δοκιμασία. Όμως, τρία χρόνια μετά ο εφιάλτης επέστρεψε. Σύμφωνα με όσα ποστάρουν φίλοι της στο Facebook, η αγαπημένη ηθοποιός τον τελευταίο καιρό έδινε άνιση μάχη για τη ζωή της και τελικά νικήθηκε.

Πηγή φωτό: NDP