Τζόνι Αμπατζόπουλος: Η απάντησή του στις φήμες που τον θέλουν να είχε σχέση με τη Μαρία Μπακοδήμου!

«Πρώτο μου μέλημα, όταν δήλωσα συμμετοχή στο Power of Love…»

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη ο Τζόνι Αμπατζόπουλος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον Πάνο Ζάρλα, ενώ ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν είχε ερωτική σχέση με τη Μαρία Μπακοδήμου.

«Πρώτο μου μέλημα, όταν δήλωσα συμμετοχή στο Power of Love, δεν ήταν για να αγαπηθώ και να αγαπήσω, αλλά για να αναδείξω τον εαυτό μου. Για την Νέρτζη ένιωσα μια έλξη, δεν είχαμε καμία επαφή μετά το παιχνίδι. Δεν με ακολουθεί ούτε στο Instagram, δεν ξέρω για ποιο λόγο. Ήταν άσχημος ο χωρισμός μας.

Ένας λόγος που με έκανε να ξαναπάω στη Μυτιλήνη μετά από 10 χρόνια ήταν ο Πάνος… Πήγα, είδα που είναι, γνώρισα τη μητέρα του. Μιλήσαμε γι’ αυτόν, μας λείπει πάρα πολύ… Άφησα τα λουλούδια, τα δάκρυά μου εκεί. Δεν μπορεί να ξαναγυρίσει ο Πάνος, αλλά θα είναι πάντα στην καρδιά μας. Συγκινούμαι πάρα πολύ.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που συναντούσα τη Μαρία Μπακοδήμου στο Power of Love. Την είχα ξανασυναντήσει στο ΦΜ Live, τη θυμάμαι πάρα πολύ καλά, εκείνη δεν με θυμόταν καθόλου… Να έχω σχέση τώρα με τη… μητέρα μου; Και από σεβασμό και μόνο… Ακούω κάτι χαζομάρες τέτοιες… Όχι, δεν είχα ποτέ σχέση με τη Μαρία… Αν είναι δυνατόν… Μόνο που το λέω μου φεύγει το καφάσι.

Με την Έλενα και τον Φίλιππο δεν κάναμε παρέα γιατί είχαμε σύγκρουση από την αρχή. Δεν θεωρώ ότι η σχέση τους στο παιχνίδι ήταν αληθινή. Τουλάχιστον από την πλευρά της Έλενας δεν ήταν. Από του Φίλιππου νομίζω ήταν», είπε μεταξύ άλλων ο Τζόνι Αμπατζόπουλος.