Ξέσπασε σε κλάματα η δημοσιογράφος του Open – Δέχθηκε επίθεση το συνεργείο του σταθμού

Πρωτοφανή επίθεση δέχθηκε το συνεργείο δημοσιογράφων και τεχνικών του Open στη Βαρυμπόμπη.

Μία πολύ δυσάρεστη στιγμή έζησαν δημοσιογράφοι και τεχνικοί του Open στην φωτιά στην Βαρυμπόμπη, αφού μία ομάδα αγνώστων επιτέθηκε στο συνεργείο του σταθμού και μάλιστα έκλεψαν και την τσάντα του οπερατέρ.

Η δημοσιογράφος Ελευθερία Σπυράκη περιέγραψε με κλάματα την επίθεση που δέχθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού: «Έδινα το ρεπορτάζ εκείνη την ώρα και εγώ και ο συνάδελφός μας, ο Κώστας Αλατζάς. Σας είχα αναφέρει ότι μία ομάδα 15 ατόμων είχε κατέβει στο σημείο που βρισκόμασταν εμείς… Για έναν δικό τους λόγο, ούτε μας διευκρίνισαν γιατί το έκαναν αυτό, ξεκίνησαν να βρίζουν τον Κώστα Αλατζά, πέταξαν κάτω την κάμερα, χτύπησαν τον οπερατέρ κι έδωσαν μπουνιά στο πρόσωπο στον Κώστα.

Είμαι παρά πολύ αναστατωμένη. Δεν ενοχλήσαμε κανέναν. Μας έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο και άρχισαν να χτυπάνε τις πόρτες, να σπάνε τα τζάμια και να μας βρίζουνε. Οι αστυνομικοί ήταν απέναντι και δεν επενέβη κανένας να μας προστατέψει. Υπήρχαν τέσσερις αστυνομικοί και δεν έκαναν τίποτα… Επενέβησαν πυροσβέστες. Επίσης να σας πω ότι έκλεψαν και την τσάντα του οπερατέρ μας κι είχε μέσα προσωπικά του αντικείμενα. Έπεσε θύμα κλοπής και τώρα δεν έχει λεφτά ούτε να επιστρέψει σπίτι του.»

Οι παρουσιαστές του δελτίου άκουγαν σοκαρισμένοι τα όσα συνέβησαν και προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την δημοσιογράφο, που έκλαιγε με αναφιλητά.