Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Φωτογραφίες από το σπίτι που έμενε το πρώην ζευγάρι

Στο παρελθόν ανήκει πια η σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας, το πρώην -πλέον- ζευγάρι τράβηξε δρόμους χωριστούς.

Ωστόσο, όσο ήταν μαζί παρόλο που απέφευγαν τις συχνές δημόσιες αναφορές στη σχέση τους θέλοντας να προστατεύσουν την προσωπική τους ζωή, ήταν γνωστό πως συγκατοικούσαν. Συγκεκριμένα, είχαν στεγάσει τον έρωτά τους σε ένα cozy σπίτι στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας, στο οποίο μένει πια μόνος ο τραγουδιστής.

Πώς είναι λοιπόν το σπίτι αυτό; Παρόλο που και οι δυο έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους, όταν δεν ήταν απασχολημένοι με τις απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, αγαπούσαν να περνούν ήσυχες στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι.

Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο τραγουδιστής είχαν μοιραστεί μερικά στιγμιότυπα από την κατοικία τους στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram. Εντυπωσιακοί γκρι καναπέδες με πολλά μαξιλάρια, μεγάλες τζαμαρίες, ξύλινο πάτωμα και φωτεινό σαλόνι είναι μερικά μόνο από αυτά που μπορούμε να διακρίνουμε.

Πάρε μια γεύση από τα ακόλουθα πλάνα