Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να νιώθετε πιεσμένοι από την δουλειά σας και τις πολλές ευθύνες που σας έχουν αναθέσει και ο σύντροφος σας να θέλει να σας βοηθήσει αλλά να μην θέλετε. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και αφήστε τους ανθρώπους που σας αγαπούν να σας βοηθήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια οικογενειακά θέματα έχουν προκύψει και καλείστε να τα αντιμετωπίσετε αλλά επειδή νιώθετε μπερδεμένοι ζητάτε από τους φίλους σας να σας συμβουλέψουν. Σύντομα όμως όλα θα φτιάξουν και πάλι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είστε βυθισμένοι στις σκέψεις σας καθώς σκέφτεστε το μέλλον σας και διάφορα θέματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα αυτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές τις μέρες ίσως να δεχτείτε μια ξαφνική επίσκεψη από συγγενείς που ζουν μακριά και  έχετε αρκετό καιρό να τους δείτε. Αυτό ίσως να σας κάνει να αναπολήσετε στιγμές από την παιδική σας ηλικία.

ΛΕΩΝ

Ο σύντροφος σας το τελευταίο διάστημα σας ξαφνιάζει ευχάριστα κάνοντας σας εκπλήξεις και σας φροντίζει πολύ βλέποντας ότι κουράζεστε πολύ στην δουλειά σας. Αυτό θα σας κάνει να αισθάνεστε πολύ όμορφα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά οι σχέσεις σας σήμερα θα περάσουν μια μικρή κρίση. Θα θέλετε να απομονωθείτε απ΄ όλους επειδή είστε εξαντλημένοι από την δουλειά σας και θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν.

ΖΥΓΟΣ

Στο σπίτι και την οικογένειά σας θα αφιερώσετε σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.Ίσως να θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην διακόσμηση του χώρου σας και να τον ανανεώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε ενοχληθεί από την στάση κάποιων φίλων σας τις περίεργες αλλαγές στη συμπεριφορά τους και αυτό θα σας κάνει να αποτραβηχτείτε από κοντά τους προσωρινά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες μικρές εντάσεις θα υπάρξουν στην δουλειά σας μεταξύ άλλων συναδέλφων σας και όλο αυτό το κλίμα θα επηρεάσει την ψυχολογία σας. Καλό θα είναι να μην ανακατευτείτε για να μην βρείτε τον μπελά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με κάποια άτομα που είχατε απομακρυνθεί αναμένεται να έρθετε πάλι κοντά. Αυτό θα σας κάνει χαρούμενους καθώς είναι πρόσωπα τα οποία αγαπάτε και δεν θέλετε να χάσετε από την ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα ίσως να είναι περίεργη για εσάς καθώς θα νιώσετε απογοητευμένοι από δικά σας αγαπημένα πρόσωπα. Θα θέλετε την βοήθειά  τους, όμως θα αρνούνται να σας τη δώσουν, ενώ εσείς είστε πάντα στην διάθεση τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα έχετε μια όμορφη μέρα. Αρχικά λόγω κούρασης θα θέλετε να μείνετε σπίτι σας και να ξεκουραστείτε αλλά τελικά θα δεχτείτε μια πρόταση για έξοδο.

Καλημέρα!!