Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο έχει στραφεί σε εσένα για συμπαράσταση και αυτό είναι μια «αποστολή» που έχεις πάρει πολύ σοβαρά. Πρόσεχε τι συμβουλές θα δώσεις γιατί θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη ενός σοβαρού ζητήματος. Παράλληλα, στον ορίζοντα εμφανίζεται μια πολύ καλή ευκαιρία για να αναδειχθείς στην καριέρα σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αντί να ανεβάζεις τους τόνους και να τσακώνεσαι με το παραμικρό, προσπάθησε να καταλάβεις τι πραγματικά σου φταίει. Μήπως οι αφορμές κρύβουν κάτι βαθύτερο που αρνείσαι να παραδεχτείς πως σε ενοχλεί; Μήπως πρέπει να αντιμετωπίσεις την αλήθεια;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μέσα σε ημέρες στρες και πίεσης έρχεται μια καλή συμφωνία που θα σε βοηθήσει να πάρεις επιτέλους μια οικονομική ανάσα. Βάλε σε τάξη τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις σου και μην αφήνεις «τρύπες» σε ότι κάνεις για να μην τις βρεις μπροστά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Όσο οι γιορτές πλησιάζουν εσύ κάνεις τον απολογισμό της χρονιάς και δεν είσαι πολύ σίγουρος/η αν πρέπει να βάλεις θετικό ή αρνητικό πρόσημο. Να θυμάσαι, όμως, πως και από τις δυσκολίες διδασκόμαστε. Μας κάνουν καλό γιατί μας χαρίζουν πολύτιμα μαθήματα ζωής.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ο έρωτας σε έχει χτυπήσει με τα βελάκια του και αλλού πατάς και αλλού βρίσκεσαι. Μήπως, όμως, δεν είναι πραγματικός έρωτας αλλά ένας απλός ενθουσιασμός; Πριν βιαστείς να πάρεις σοβαρά τις νέες καταστάσεις προσπάθησε να δεις λίγο ρεαλιστικά την κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μπορεί να έχεις πληγώσει κάποιον χωρίς να το έχεις καταλάβει και πραγματικά να εκπλαγείς με αυτά που θα μάθεις μέσα στις επόμενες μέρες. Πριν βιαστείς να μιλήσεις, κοίταξε την κατάσταση έξω από το κουτί και τσέκαρε τι μπορεί να έχεις κάνει λάθος ή έστω λιγότερο σωστά από όσο θα έπρεπε ή θα ήθελες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Κάποιοι από εσάς μέσα στη χαρμόσυνο κλίμα των ημερών θα επισημοποιήσουν μια σχέση που σημαίνει πολλά. Προσπάθησε να χαρείς τη στιγμή, χωρίς να επηρεάζεσαι από τις όποιες δυσκολίες στον οικονομικό ή επαγγελματικό τομέα που σε έχουν κάνει να νιώθεις μια συνεχή αβεβαιότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Κάποιοι σε υπονομεύουν, την ίδια στιγμή που μπροστά σου λένε άλλα και θέλουν να εκμεταλλευτούν τη βοήθεια ή τις γνωριμίες που μπορείς να τους προσφέρεις. Να θυμάσαι πως οι φίλοι δοκιμάζονται στο χρόνο και δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη. Επένδυσε συναισθηματικά μόνο σε άτομα που έχετε κερδίσει ουσιαστική εμπιστοσύνη και αλληλοεκτίμηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Κι εκεί που ζούσες σε κατάσταση πανικού και εκτάκτου ανάγκης αποφασίζεις πως πρέπει να δεις τα πράγματα αλλιώς. Μια ζωή την έχουμε! Μια αναβολή σου δίνει μια ανάσα και σε κάνει να χαλαρώσεις λίγο ρυθμούς και θα αποδειχθεί πολύτιμη καθώς θα σου δώσει χρόνο να πάρεις πιο σωστές αποφάσεις. Να θυμάσαι πως είσαι πιο δημιουργικός/η όταν έχεις καθαρό μυαλό. .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Το έργο το έχεις ξαναδεί, αλλά ενώ έχεις πάθει δεν θα μπορούσαμε να πούμε πως έχεις μάθει. Σκέψου, όμως: μήπως άθελά σου επαναλαμβάνεις μια πατέντα που στον παρελθόν δεν σου βγήκε; Συζητώντας αυτό που σε απασχολεί θα πάρεις μια συμβουλή που θα σου λύσει τα χέρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Λίγο το φεγγάρι, λίγο οι γιορτές σε έχουν αποδιοργανώσει και συνεχώς κάτι απρόοπτο εμφανίζεται. Μη μασάς, να θυμάσαι πως κάθε εμπόδιο για καλό. Αυτό που σήμερα σε εκνευρίζει, αύριο μπορεί να αποδειχθεί θησαυρός! Κάνε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Κάτι έχει ξυπνήσει μέσα σου μια φλόγα για έναν άνθρωπο που το δοκιμάσατε στο παρελθόν και δεν σας βγήκε. Κι ενώ αναρωτιέσαι αν αλλάζουν οι άνθρωποι και αν θα είχε νόημα να το ξαναπροσπαθήσεις η πραγματική ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου είναι κατά πόσο έχεις αλλάξει εσύ.

Καλημέρα!