«Βόμβα» από πασίγνωστο ηθοποιό! «Υπάρχει κάποιο …

«Βόμβα» έριξε πασίγνωστος ηθοποιός, ο οποίος μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή, τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή έχει ένα φλερτ στη ζωή του, ενώ μπορείτε να δείτε σπάνιες φωτογραφίες-ντοκουμέντο με την οικογένεια του Χοακίν Φοίνιξ.

Ο λόγος γίνεται για τον Ρένο Ρώτα, που έγινε διάσημος μέσω της σειράς «Οι Συμμαθητές». Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPEN, ξεναγώντας τη ρεπόρτερ στο καφέ, όπου δούλευε κάποτε.

«Εδώ έκανα τα πρώτα βήματά μου ως σερβιτόρος. Είμαι ο χειρότερος στην ιστορία της εστίασης», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ για τους «Συμμαθητές» και την επιτυχία, σχολίασε τα εξής: «Ήταν ανατροπή για την καθημερινότητα. Δεν το περίμενα. Η αγάπη που λάμβανα στο δρόμο ήταν σαν ένα χειροκρότημα».

Ο ίδιος παραδέχεται πως «έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Δεν μπορώ να διανοηθώ, ότι δεν μπορούν να με καταλάβουν κάποιες φορές, αλλά το περιόρισα», ενώ για το αν κάνει εκείνος την πρώτη κίνηση, με φειδώ επεσήμανε πως «Δεν το’ χω, είμαι ντροπαλός και συνήθως πλησιάζω με ένα πολύ κακό χιούμορ που δημιουργεί λάθος εντυπώσεις».

Ρένος Ρώτας

Όσο για το Instagram και τις σχέσεις του; «Παίρνω μηνύματα στο Instagram. Υπάρχει φλερτ στη ζωή μου αυτή τη στιγμή. Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Δεν είμαι σε περίοδο να αναφέρω περισσότερα για το αν έχω βάλει άνω τελεία, υπάρχει κάτι».

PHNjcmlwdCBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLmdsb21leC5jb20vaW50ZWdyYXRpb24vMS9nbG9tZXgtcGxheWVyLmpzIj48L3NjcmlwdD48Z2xvbWV4LXBsYXllciBkYXRhLWludGVncmF0aW9uLWlkPSI0MDU5OXoxM2p4d3k4aG5kIiBkYXRhLXBsYXlsaXN0LWlkPSJ2LWMwb2prYngwOHdnMS1zZSIgZGF0YS13aWR0aD0iNTg4IiBkYXRhLWhlaWdodD0iMzMwIj48L2dsb21leC1wbGF5ZXI+

Ένα μωρό για Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία στα social media!

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές βιώνει η Ζέτα Μακρυπούλια αφού μόλις την Δευτέρα έγινε θεία!

Συγκεκριμένα ο… διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

Original Source: athensmagazine.gr