Μπρούσκο: Η αποκάλυψη της Στέλλας: «Παλεύω για να μην χάσω τον Ματθαίο. Δίνω τον αγώνα μου»

Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Ο Ματθαίος έχει ξεκαθαρίσει πλέον ότι στη ζωή του θέλει μόνο την Αναστασία. Οι επαφές τους είναι καθημερινές και με κάθε ευκαιρία τής υπενθυμίζει το πόσο πολύ την αγαπάει. Μάλιστα, αυτό που σχεδιάζει είναι να ξανασμίξουν και να είναι για πάντα μαζί. Ομως, λογαριάζει χωρίς τον… ξενοδόχο.

Οπως ήδη έχουμε δει, προκειμένου η Στέλλα να κρατήσει κοντά της τον Ματθαίο, έχει βάλει σκοπό να μείνει έγκυος. Η κοπέλα φτάνει στο σημείο να πάει σε γιατρό για να μάθει ποιες είναι οι γόνιμες μέρες της και στη συνέχεια δεν αφήνει «σε χλωρό κλαρί» τον Ματθαίο, σχεδόν τον… βιάζει.
Τις προθέσεις της έχει αποκαλύψει τόσο στην Αλεξάνδρα όσο και στη Χρυσάνθη, οι οποίες της έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους. Μάλιστα, έχει πει ότι φοβάται μήπως όταν το μάθει ο Ματθαίος την αναγκάσει να κάνει έκτρωση, αλλά όλοι της λένε ότι είναι απίθανο να κάνει κάτι τέτοιο ο Ματθαίος, γιατί η αγάπη του για τα παιδιά είναι δεδομένη και μεγάλη.
Η Αλεξάνδρα προσπαθεί με χίλιους τρόπους να την προσγειώσει, όταν η Στέλλα της λέει ότι είναι σίγουρη ότι περιμένει παιδί: «Εχω μία μέρα καθυστέρηση! Λες; Λες;», της λέει με χαρά και η Αλεξάνδρα της απαντάει: «Μήπως βιάζεσαι; Τι είναι μία μέρα καθυστέρηση;». Η Στέλλα όμως συνεχίζει με τον ίδιο ενθουσιασμό: «Α, εγώ έχω πολύ σταθερό κύκλο. Ρολόι». Μάλιστα αρχίζει να χαϊδεύει την κοιλιά της: «Ηδη νομίζω πως νιώθω ένα σκίρτημα κάπου εδώ. Λες; Θα γίνω μητέρα!». Μάταια η Αλεξάνδρα προσπαθεί να της πει ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνει για να κρατήσει τον Ματθαίο, η Στέλλα όμως έχει πάντα μια δικαιολογία: «Τι να κάνω, Αλεξάνδρα μου; Το παλεύω για να μην τον χάσω. Δίνω τον αγώνα μου», της απαντάει.