Νέο ξέσπασμα του Γιάννη Μπέζου: «Σε ορισμένους ανόητους θα παραμείνω πιο αντιπαθής…»

«Μιλώ για πολύ συγκεκριμένους ανόητους, ατάλαντους, αγράμματους και θα έλεγα ότι…».
 Στην εκπομπή «Όλα Καλά» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος γι’ ακόμα μία φορά έκανε λόγο για ανόητους, αγράμματους και ατάλαντους ανθρώπους.

«Δεν με ενοχλεί η αρνητική κριτική. Τώρα που ζούμε στην εποχή του διαδικτύου και ο καθένας λέει ότι του κατέβει, αυτό δεν σημαίνει ότι μετράει κιόλας. Έχουν την ψευδαίσθηση οι άνθρωποι πως αν πουν κάτι θα μετρήσει. Η Ελλάδα κάνει τους κομπιναδόρους φίρμες, τους ανθρώπους που εργάζονται πολύ δεν κάνει. Αυτό είναι ένα ελάττωμα, αλλά είναι έτοιμη να χαϊδέψει τους απατεώνες, τους κομπιναδόρους, τους πολυλογάδες, τους αρλουμπολάγνους. Υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι πάρα πολύ σημαντικοί, οι οποίοι είναι πιο αθόρυβοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους βγάλουμε όλους στο… κλαρί, να τους μάθουμε, αλλά θα πρέπει να τους δίνουμε και λίγο σημασία.

Υπάρχει μια τάση να μην δίνουμε σημασία σε ανθρώπους που έχουν ενδιαφέρον γιατί νομίζουμε ότι αυτό δεν ενδιαφέρει την κοινωνία. Το τι ενδιαφέρει την κοινωνία είναι ένα κεφάλαιο το οποίο δεν θα γίνω ιδιαίτερα αρεστός, άμα αρχίσω και μιλάω. Στον πολύ κόσμο είμαι αρεστός, σε ορισμένους ανόητους όχι και θα επιμείνω και θα παραμείνω πιο αντιπαθής από εδώ και πέρα. Μιλώ για πολύ συγκεκριμένους ανόητους, ατάλαντους, αγράμματους και θα έλεγα ότι έχουν εισπράξει πιο πολύ απ’ ότι θα έπρεπε», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπέζος.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός.