Ντροπή: Η αδικία έναντι των Ελλήνων παικτών του Survivor – Είχαν προετοιμάσει τους Τούρκους για το παιχνίδι…! Το βίντεο που Τους «έκαψε»

Μπορεί οι Έλληνες παίκτες του Survivor να πήγαν «τυφλοί» στην αναμέτρηση με τους Τούρκους, χωρίς να ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν, όμως το ίδιο δεν συνέβη και από την άλλη πλευρά.

Όταν τελείωσε η αναμέτρηση οι Έλληνες παίκτες συζητούσαν στην παραλία πως δεν τους πήγαν τα αρχικά «ματσαρίσματα» και πως αν είχαν γίνει πιο σωστές επιλογές, τότε μπορεί και να είχαν κερδίσει. Φανταστείτε λοιπόν να γνώριζαν αυτό που οι τηλεθεατές είδαν, πως δηλαδή η αντίπαλη πλευρά ήταν πλήρως ενημερωμένη για το τι θα αντιμετωπίσει.
Οι Τούρκοι φάνηκε πως γνώριζαν τις δυνατότητες κάθε ενός παίκτη από την ελληνική πλευρά με το σχόλια που έκαναν μετά το πρώτο ματς του Γιώργου Αγγελόπουλου και τα οποία ήταν: «Και καλά αυτός ήταν ο πιο γρήγορος ανάμεσα τους», ενώ πριν αγωνιστεί ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης οι Τούρκοι σχολίασαν και πάλι σημειώνοντας «αυτός είναι ο 2ος καλύτερος τους παίκτης».

Source :
viralman