Άγριο φονικό Λευκωσίας: Συγκλονιστικές λεπτομέρειες – Ο δράστης εισήλθε στο υπνοδωμάτιο με δυο μαχαίρια και έσφαξε την Μάνα του (VIDEO)

Οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει το παγκύπριο, σημειώθηκε το πρωί γύρω στις 8:30 στην περιοχή Αγίου Δομετίου στη Λευκωσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TVOne News, 36χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την ίδια του τη μητέρα 65χρόνων και μετά παραδόθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου κρατώντας τα μαχαίρια.

Ο φερόμενος μητροκτόνος, ο οποίος εργαζόταν σε ζαχαροπλαστείο, νοσηλεύτηκε για τέσσερις μήνες στην ψυχιατρική κλινική της Αθαλάσσας και συγκεκριμένα στην πτέρυγα 23.

Ο εργοδότης του φερόμενου μητροκτόνου, μετέβη στην σκηνή του εγκλήματος και ανέφερε στο TVOne News σοκαρισμένος ότι δεν επέδειξε ποτέ κάποια ανησυχητική συμπεριφορά.

Οι γείτονες, ανέφεραν στο TVOne News πως επρόκειτο για μια ήσυχη οικογένεια και δεν είχαν προσέξει ποτέ εάν είχε προβλήματα υγείας ο 36χρονος γιος ή κάποιος από την οικογένεια. Ανέφεραν ακόμη ότι δεν είχαν αντιληφθεί το τι έγινε, παρά μόνον όταν αποκλείστηκε η σκηνή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TVone News, o πατέρας του φερόμενου μητροκτόνου, την ώρα της στυγερής δολοφονίας, απουσίαζε αφού πήγε να πάρει την εγγονή του στο σχολείο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί ΕΔΩ

 

Source :
www.lifenewscy.com, TVOne News