Έχεις κοιλίτσα, μπουτάκια, περιφέρεια; Αυτό το κίνημα στο Instagram θα το λατρέψεις!

To plus size είναι trend. Ενώ τα αδύνατα μοντέλα της Victoria Beckham προκαλούν αντιδράσεις και η Kim Kardashian αποκτά εκατομμύρια followers που λατρεύουν τις καμπύλες της, οι σύγχρονες γυναίκες δεν φοβούνται να δείξουν τις ατέλειές τους και την στρουμπουλή σιλουέτα τους.

Έτσι ξεκίνησε το ‘Don’t Hate the Shake’ κίνημα, με χιλιάδες γυναίκες από όλο τον κόσμο να ανεβάζουν βίντεο όπου φορώντας απλά τα εσώρουχά τους αναδεικνύουν την plus size σιλουέτα τους και τον τρόπο… που κινείται ενώ χορεύουν!

Πολλές από τις γυναίκες που συμμετέχουν, είναι γυναίκες που αντιμετώπιζαν παλιότερα κάποια διατροφική διαταραχή και πλέον έχουν θεραπευτεί και είναι υγιείς παρά τα παραπανίσια κιλά ή την σιλουέτα που δεν ταυτίζεται με τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς.

Το #donthatetheshake έγινε μόδα όταν η 27χρονη Melissa Gibson ανέβασε ένα βίντεο στοInstagram που την έδειχνε να χορεύει με τα εσώρουχά της και κατάφερε να εμπνεύσει πολλές γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους, να σταματήσουν να ντρέπονται και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση.