Ακούστε το τραγούδι που έγραψαν για την Χριστιάνα Αριστοτέλους! (VIDEO)

Η Κύπρια παρουσιάστρια έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη! Απ’ τη μια είναι η σχέση της με τον Γιώργο Εφραίμ κι απ’ την άλλη είναι η εξαιρετική πορεία στα επαγγελματικά της.Tην Παρασκευή, η Κύπρια παρουσιάστρια της εκπομπής του Mega “Για σένα” γιόρτασε μαζί με την ομάδα της 1500 εκπομπές!

Στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό Omikron και στον Πιερή Παναγή, κάνοντας τον απολογισμό της δήλωσε τα ακόλουθα: «Δεν θεώρησα ποτέ τον εαυτό μου βασίλισσα ούτε θεωρώ πως εκτόπισα κάποιον. Ο καθένας έχει τη θέση του και ο κόσμος κάνει την επιλογή του. Ήταν όμως δύσκολη πορεία… Ευτυχώς ο κόσμος με αγκάλιασε νωρίς ενώ είχα τη στήριξη του καναλιού. Αντιλαμβάνεσαι πως με το 1,5% το κανάλι είχε κάθε δικαίωμα να κόψει την εκπομπή, εντούτοις δεν το έκανε. Επομένως δεν έκανα μόνη μου ό,τι έκανα».

 

Arist

H ομάδα της εκπομπής “Για Σένα”, μάλιστα, ετοίμασε στην παρουσιάστρια και μια έκπληξη. Με τη βοήθεια του Ερμογένη Σκιτίνη τραγούδησαν για την Χριστιάνα περιγράφοντας την πορεία και την εξέλιξη τόσο της Αριστοτέλους όσο και της εκπομπής τα τελευταία χρόνια! Η μουσική είναι των  Νικόλας Ντίμα & Ερμογένη ενώ οι στίχοι του Σταύρου Σταύρου!

Source :
philenews