Ανδρέας Γεωργίου: Το Μπρούσκο, το όνειρο του Περού και οι τρεις νέες σειρές που ετοιμάζει

Έτοιμος για νέες προκλήσεις εμφανίστηκε ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Ξεκόλλα» του ΑΝΤ1 με τον Θέμο Αναστασιάδη και τη Δούκισσα Νομικού.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για το ονειρικό ταξίδι του στο Περού, όπου έζησε μοναδικές στιγμές και έγινε αποδέκτης αγάπης στην άλλη άκρη του κόσμου και μέσω της τεράστιας επιτυχίας της σειράς σε όλον τον κόσμο έφτασε στο απίστευτο νούμερο του 1,1 εκατ. followers στο Instagram!

Από εκεί και πέρα, ο τηλεοπτικός «Αχιλλέας» αναφέρθηκε στο τέλος της δραματικής σειράς το καλοκαίρι, όμως παραδέχθηκε πως εκείνος, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου προετοιμάζουν τρεις νέες σειρές για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανδρέας Γεωργίου στην εκπομπή «Όλα Ξεκόλλα» του ΑΝΤ1

Για το 1 εκατ. θαυμαστές που έχει στο Instagram, έχοντας ξεπεράσει άλλα μεγάλα ονόματα της ελληνικής showbiz: «Να είναι καλά το Μπρούσκο που ταξίδεψε σε τόσες χώρες. Το Μπρούσκο προβάλλεται στη Λατινική Αμερική, στη Μέση Ανατολή, στις ΗΠΑ στο μεγαλύτερο ισπανόφωνο κανάλι μεταγλωττισμένο και έχω γνωρίσει μέσα από το ίντερνετ τον ηθοποιό που υποδύεται τον Αχιλλέα. (Απευθυνόμενος στη Δούκισσα) Δεν ξέρω αν είναι ωραίος, αυτό θα το κρίνεις εσύ. Είναι Μεξικάνος και το ζουν τα παιδιά στο στούντιο».

Για την επιτυχία του Μπρούσκο στο εξωτερικό: «Είμαι πολύ περήφανος και εγώ και η ομάδα μου. Οικονομικά δεν κερδίζουμε κάτι. Είναι καθαρά του ΑΝΤ1 τα κέρδη, όμως το μεγαλύτερο επίτευγμα είναι πως όταν ταξίδεψα για το promotion της σειράς στο Περού και το Ντουμπάι είδα πως πολύ κόσμος έμαθε την Ελλάδα και την Κύπρο από το Μπρούσκο. Δεν ήξεραν καν την ύπαρξή μας. Παίζεται σε αρκετές χώρες θα ξεκινήσει στην Κόστα Ρόκα και προβάλλεται ήδη στη Βενεζουέλα, Χιλή, Περού κα. Ο ΑΝΤ1 έχει ένα τμήμα που παρουσιάζει το πρόγραμμα στο εξωτερικό, ένας εξωτερικός συνεργάτης αναλαμβάνει αυτόν τον τομέα, και το παρουσιάζει σε διάφορες χώρες. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που έγινε με άλλη ελληνική σειρά. Ήρθε ένα συνεργείο από το εξωτερικό και κάναμε μία συνέντευξη στα αγγλικά».

Για τη χώρα που προβάλλεται το Μπρούσκο και του έκανε εντύπωση: «Το Τζιμπουτί ήταν μία από τις χώρες που είδα και έπαθα πλάκα».

Για τις νέες σειρές που ετοιμάζει: «Βασικά κάθε χρόνο προετοιμαζόμαστε νωρίς για την επόμενη σεζόν σαν εταιρεία παραγωγής μαζί με τον Κούλλη Νικολάου και τη σεναριογράφο μας, τη Βάνα Δημητρίου, η οποία Δόξα τω Θεώ έχει μεγάλη έμπνευση».

Για το αν τελειώνει το Μπρούσκο

Διαβάστε ολόκληρο τη συνέντευξη και δείτε το βίντεο στο alterinfo.gr

Source :
alterinfo.gr