Απέκτησε στυλ μόνο με ένα καπέλο

Εδώ είναι αυτό που λέμε ότι ένα και μόνο αξεσουάρ έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει και να αναβαθμίσει κάθε σου εμφάνιση. Το απαραίτητο, λοιπόν, για το καλοκαίρι δεν είναι άλλο από ένα stylish καπέλο. 

Το απόλυτο αξεσουάρ για το καλοκαίρι, εκτός από στυλ έρχεται να μας χαρίσει απλόχερα και προστασία. Σε πολλές εκδοχές και διαφορετικά υλικά μπορεί να συνδυαστεί και να φορεθεί στις καθημερινές σου εμφανίσεις, στο look παραλίας, φυσικά, και γιατί όχι για τις πιο τολμηρές και σε μία βραδινή βόλτα! Τι παραπάνω έχουν οι σταρούμπες και δεν το αποχωρίζονται ακόμη κι αν εκεί έξω έχει πίσσα σκοτάδι…!

Απέκτησε στυλ μόνο με ένα καπέλο

Φόρεσε το χαλαρά, όπως προστάζει το καλοκαίρι και αφέσου στην κρυφή δύναμη του. Ναι!Το καπέλο του καλοκαιριού έχει δύναμη. Πόσες φορές έχεις γυρίσει το κεφάλι σου στην πλαζ να δεις καλύτερα το κορίτσι εκείνο που έσκασε μύτη στην παραλία κάτω από ένα oversized ψάθινο καπέλο! Τη επόμενη φορά ας γυρίσουν οι άλλοι τα κεφάλια για εσένα και μόνο!

Απέκτησε στυλ μόνο με ένα καπέλο

Συνδυάζεται άψογα με το denim look της εποχής, με τα αέρινα καφτάνια, με τα καυτά σορτς και με ολόσωμες φόρμες! Όσο για την παραλία;Το μαγιό σου, το αντηλιακό σου και το καπέλο σου είναι αρκετά για την πιο stylish εμφάνιση που έχεις κάνει ποτέ στις αμμουδιές. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τα όρια, δέσε μία τολμηρή μπαντάνα στην πάνω όψη του ψάθινου καπέλου σου και άφησε την να ανεμίζει ελεύθερη κι ωραία με το αεράκι…

Αυτό το καλοκαίρι ήρθε η ώρα να φορέσεις κι εσύ το must have αξεσουάρ της εποχής... Απέκτησε στυλ με τον πιο εύκολο τρόπο… φορώντας ένα stylish καπέλο!