Απίστευτο! Αυτή είναι ηθική παρουσιάστρια! Εκοψε την καλεσμένη της ενώ θα της έδινε μεγάλη είδηση live στον αέρα!

Ηθός πάνω απο όλα είναι αυτό που θα έπρεπε να χαρακτηρίζει όλους τους παρουσιαστές και τους δημοσιογράφου! Πρέπει να έχεις πολλά κιλά μαγκιάς για να κόψεις τον καλεσμένο σου ο οποίος είναι έτοιμος να σου πετάξει μια μεγάλη είδηση και να μην τον αφήσεις να το πει, παρότι αυτό θα έφερνε νούμερα και σάλο, μόνο και μόνο για να τον προστατέψεις!

Αυτό έκανε η Χριστιάνα Αριστοτέλους! Σπανια θα δούμε παρουσιαστές να μην τρίβουν τα χεράκια τους όταν τους έρχεται στο πιάτο και live μια βόμβα μεγατόνων που αν σκάσει θα γίνει χαμός στα media και πόσο μάλλον σε ένα καινούργιο κανάλι στην Κύπρο τον Alpha , ο οποίος θα ήθελε να σηκώσει ακόμα περισσότερο τα νούμερα.

Η Χριστιάνα ξερει πολυ καλά πως ο σεβασμός είναι πάνω απο όλα! Οταν η Νωαίνα είπε πως μετάνοιωσε πως δε μιλησε για κάποια πράγματα και πως ισως ήρθε η ώρα να τα πεί, πίστευε πως η Χριστιάνα θα έκανε “κολοτούμπες”. Ελα όμως που την προσγείωσε ανώμαλα λέγοντας της “Επειδή λες μπορεί να είναι και τώρα και είμαστε στον αέρα και είμαστε σε μια τηλεοπτική εκπομπή, όχι δεν τρίβω τα χεράκια μου, εγω θα σου έλεγα να εισαι σίγουρη σαν Νωαίνα για αυτα που θες να πεις!….”

Καλύτερα δείτε το απόσπασμα τρέχοντας στο 6:40 λεπτό του βίντεο