Αποθέωση για το Μπρούσκο – Δείτε τι λένε για τη σειρά φαινόμενο!

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η ισπανόφωνη έκδοση του Μπρούσκο αναμένεται να προβληθεί στις ΗΠΑ, ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 στη Λατινική Αμερική.

Μετά τη συμφωνία της παραγωγής που έχει αναλάβει να ντουμπλάρει στα ισπανικά την ιστορία που έχει σαρώσει στην Ελλάδα και την Κύπρο, οι Ηνωμένες Πολιτείες αποτελούν τον δέκατο σταθμό στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Συγκεκριμένα, το Μπρούσκο προβάλλεται στη Χιλή, Βενεζουέλα, Περού, Παραγουάη, Βολιβία, Νικαράγουα, Παναμά, Ελ Σαβαδόρ και Πουέρτο Ρίκο.

Το μεγαλύτερο… παράσημο, όμως, για τη δραματική σειρά που γίνεται από την εταιρείας παραγωγής του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου, σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου, είναι ο χαρακτηρισμός «σειρά φαινόμενο» που κατάφερε να τους Έλληνες τηλεθεατές να ξεχάσουν μονομιάς τις τούρκικες σειρές και το ίδιο συμβαίνει τώρα σε όποια χώρα προβάλλεται.

«Το ισπανόφωνο κοινό στις ΗΠΑ είναι ανοιχτό σε διαφορετικές παραγωγές, να μάθει κουλτούρες από άλλες χώρες. Αυτή η σειρά κατάφερε να γράψει ιστορία στην Ελλάδα και ήδη ετοιμάζουμε το δεύτερο κύκλο. Μακάρι να υπήρχαν και άλλες σειρές σαν το Μπρούσκο», δήλωσε η Ροζαλίντ Ροτούντο της εταιρείας παραγωγής VIP2000.

Σταύρος Καλογεράκης

Source :