Αποκάλυψη! Τελικά πληρωνόταν ή όχι η Χριστιάνα Αριστοτέλους για το φιλανθρωπικό Dansing;

Ναι, μπορεί το Dansing να ήταν φιλανθρωπικού σκοπού και ολόκληρες εταιρείες να απαλάχθηκαν απο τα δικαιώματα τους ώστε το ποσό που συγκεντρώθηκε να δινόταν στο φιλανθρωπικό σκοπό, ωστόσο η παρουσιάστρια, αποκάλυψε αν πληρωνόταν!

Οπως η ίδια δήλωσε τις προηγούμενες χρονιές δεν πληρώθηκε ποτέ. Ωστόσο φέτος ήταν η μόνη χρονιά για την οποία είχε μισθό για την παρουσίαση του Dansing for you.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια όταν βρέθηκε σε γνωστό, ιδωτικό κολέγιο στη Λευκωσία και «πήρε» στα χέρια της τον ρόλο της καθηγήτριας!

Μέσα στα πλαίσια σεμινάριου με τίτλο «Παρουσίαση στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο», η παρουσιάστιρα του «Για Σένα» πήρε επάξια την σκυτάλη και μίλησε για το επάγγελμα του δημοσιογράφου.

Μάλιστα, δέχθηκε και αρκετές ερωτήσεις από τους φοιτητές και φυσικά δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες…Μια απο αυτές ήταν και αν τελικά ισχύουν οι κατηγορίες για ότι πληρωνόταν για την παρουσίαση του Dansing.

Όσοι την κατηγορούν πως στο «Dansing For You» πληρωνόταν, το διέψευσε εντελώς, ενώ για πρωτή φορά αποκάλυψε πως φέτος ήταν η μόνη χρονιά που πληρώθηκε απο το κανάλι της. Ο μισθός της ωστόσο δεν ήταν απο τα τηλεφωνήματα ή μηνύματα του κόσμου τα οποία πήγαιναν για το φιλανθρωπικό σκοπό αλλά απο το κανάλι ξεχωριστά, χωρίς να επηρεάζονται τα έσοδα του φιλανθρωπικού show!

Και πριν προλάβετε να βγάλετε συμπεράσματα… θέλουμε και εμείς να πούμε ότι είναι δικαίωμα της Χριστιάνας να πληρώνεται ακόμα και σε φιλανθρωπικό show, όταν επι τόσα χρόνια συνεχόμενα πρόσφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της και τις Κυριακές της για τον ιερό αυτό σκοπό!