ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!Γιώτα Κουφαλίδου:Το μεγάλο come back στην τηλεόραση –Μεγάλες ανατροπές μετά την Αριστοτέλους

Ολο το τηλεοπτικό σκηνικό ανατρέπεται μετά την παραίτηση της Χριστιάνας Αριστοτέλους από το Mega και την μεταγραφή της στον ALPHA.

To ΜEGA ωστόσο δεν πτοείται και ανανεώνει όλο το πρόγραμμα με νέα πρόσωπα! Αποκλειστικές πληροφορίες του SOCIALISTA.com.cy θέλουν την Γιώτα Κουφαλίδου να έχει περάσει τα σκαλιά του MEGA και να βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι.

Η μεγάλη της επιστροφή φαίνεται να είναι γεγονός, καθώς πρόκειται για ένα δυνατό χαρτί που θα ήθελαν πολλά κανάλια να έχουν.

Οι ίδιες πληροφορίες του SOCIALISTA.com.cy αναφέρουν πως η επιστροφή της θα είναι με ένα ρόλο έκπληξη στα Κυπριακά καλλιστεία. Αν λάβουμε υπόψη την πείρα της Γιώτας Κουφαλίδου και την εμπειρία της στο χώρο του μόντελιγκ, διοργάνωσης και της παρουσίασης τοτε έχουμε να πούμε πως η άφιξη της στο Μεγάλο κανάλι θα βοηθήσει όχι μόνο σε νούμερα αλλά και στη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής των καλλιστείων.

Εμείς επικοινωνήσαμε με την Γιωτα Κουφαλίδου η οποία ομως δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις. Ούτε επιβεβαίωσε ούτε διεύψευσε ωστόσο τις προτάσεις που έχει! Για να δούμε σε ποια θα πει το μεγάλο “ΝΑΙ”!