Αποστόλης Τότσικας: Αποκαλύπτει τα σχέδια του για το εξωτερικό

Ο Αποστόλης Τότσικας διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους του, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τρέχει μαραθώνιο για να τα προλάβει όλα, αλλά το απολαμβάνει. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο» μιλά κατ’ αποκλειστικότητα στο TV24 και αποκαλύπτει την εξέλιξη της σχέσης του Σήφη με την Αλκηστη, μέχρι πού θα φτάσει η κόντρα του με τον Διαμαντή και τον Πάτροκλο, την επιστροφή της Μελίνας, αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια!

 

Επιπλέον έχεις στα σκαριά ακόμη δύο κινηματογραφικές ταινίες για τις οποίες θα πας στο εξωτερικό: Το «The true story of Pinocchio» και το «The Room».
«Το “The Room” είναι μια δική μου ιδέα και το σενάριο υπογράφει ο Αντώνης Τουμανίδης, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους πιο πολυάσχολους σεναριογράφους στην Ελλάδα και στέλνει τις δουλειές του στο εξωτερικό. Είναι μια ευτυχής συνεργασία και υπάρχει φοβερή αγάπη, αλληλεγγύη και εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Εχουμε ξεκινήσει μια πολύ ωραία συνεργασία και με την οποία αποσκοπούμε στο εξωτερικό. Επίσης, περιμένω να κάνω και μια καναδέζικη ταινία».

Τα γυρίσματα πότε θα γίνουν;
«Αυτό θα γίνει το καλοκαίρι όπου θα κάνω δύο-τρία κάστινγκ στο Λονδίνο και για μένα αλλά και για να βρεθώ με την παραγωγή του “The true story of Pinocchio” για να βρούμε τις ημερομηνίες κ.ο.κ. Από εκεί και πέρα, για το “The Room” έχουν αρχίσει και μαζεύονται παραγωγοί από το εξωτερικό γιατί τους άρεσε πολύ η ιδέα».

Πώς σου ήρθε η ιδέα για το ψυχολογικό θρίλερ «The Room»;
«Αρχικά ξεκίνησε από τα Mindtrap-Escape Rooms και πώς θα ήταν όλο αυτό να ’ναι αλήθεια τελικά. Δηλαδή να ’ναι το παιχνίδι ενός αρρωστημένου ανθρώπου. Τώρα βέβαια έχει ξεφύγει και έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, αλλά στην παρούσα φάση δεν θα ήθελα να προδώσω κάτι».