Αριστοτέλους-Εφραίμ 2016: Η φωτο που έριξε το ίντερνετ η είδηση που έφερε απέραντη ευτυχία και το βίντεο που μας λύγισε!

Πολλές ανατροπές ευχάριστες αλλά και πολύ δυσάρεστες είχαν στην ζωή τους την χρονιά που μας πέρασε το πιο πολυσζητημένο ζευγάρι της Κύπρου και δεν είναι άλλο απο την Χριστιάνα Αριστοτέλους και τον Γιώργο Εφραίμ. Αρχικά η παρουσιάστρια μας μετέφερε την μεγάλη ευτυχία τους την Δευτέρα του Πάσχα όταν αποκάλυψε αναστατώνοντας περιοδικά και lifestyle ιστοσελίδες πως ο Γιώργος το προηγούμενο βράδυ έπειτα απο μια επεισοδιακή μέρα της έκανε πρόταση γάμου. Η συνέχεια δόθηκε με δεκάδες δημοσιεύματα και λίγες μέρες αργότερα την Χριστιάνα να ποζάρει για γνωστό κυπριακό περιοδικό δείχνοντας μας το πανάκριβο μονόπετρο που της χάρισε ο Γιώργος της. Kάπου εκεί ήρθε και η φωτογραφία που έριξε το διαδίκτυο δημιουργώντας μεγάλο πανικό στις lifestyle ιστοσελίδες. Το dailystarscy.com απαθανάτισε αποκλειστικά το ζευγάρι να φιλιέται παθιασμένα σε club της Λευκωσίας με την φωτογραφία να γίνεται viral παντού. Ήταν και είναι το πιο πολυδιαβασμένο σε θέματα ζευγάρι της Κύπρου.

Ακολουθεί η παραίτηση βόμβα απο το Mega και το χρυσό συμβόλαιο με τον Alpha Κύπρου με την αποκάλυψη όταν έβαλε την υπογραφή της, που έκανε και πάλι το dailystarscy.com, να γίνεται σε μερικά λεπτά το νούμερο ένα θέμα στα πηγαδάκια. Ακόμα και τις πρώτες εικόνες της στο νέο της επαγγλεματικό σπίτι της είδατε εδώ. Το καλοκαίρι περνάει πανέμορφα για το ερωτευμένο ζευγάρι με διακοπές στο Ντουμπάι, την Λεμεσό και τον Πρωταρά.

Και μέσα Αυγούστου σκάει η είδηση που και πάλι ταράζει το internet. Η Χριστιάνα ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί και η απόλυτη ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της. Όπου βρισκόταν μιλούσε για αυτό δείχνοντας πόσο πολύ ήθελε να γίνει μητέρα ζώντας ένα παραμύθι μαζί με τον Γιώργο τηςπου φρόντισε να την κάνει ευτυχισμένη όσο κανένας άλλος και μαζί να ζήσουν για πάντα. Οι πρώτες φωτογραφίες της εγκυμοσύνης μέσα απο dailystarscy.com ήταν γεγονός μιας και όλοι ήθελαν να την δουν με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Οι μέρες περνάνε και η απόλυτη ευτυχία δεν περιγράφεται στα μάτια τους και ταυτόχρονα όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα της στον Alpha Κύπρου.  Εκεί έρχεται η τραγωδία. Είναι Παρασκευή 29 Αυγούστου, δυο μέρες πριν την πρεμιέρα της,  χτυπάει το τηλέφωνο μας και στην άλλη γραμμή μας κόβεται η ανάσα. Η Χριστιάνα λίγα λεπτά προηγουμένως ανακοίνωσε συντετριμμένη στην διεύθυνση του Alpha Κύπρου την απώλεια του παιδιού της. Επικρατεί ο απόλυτος πανικός στο κανάλι καθώς τα πάντα είναι αβέβαια για την εκπομπή της λόγω της εφιαλτικής κατάστασης που ζούσε. Όλοι προσπαθούν να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό το τι συμβαίνει μέχρι να βρεθεί τρόπος διαχείρισης αλλά η Χριστιάνα μέσα στην εφιαλτική κατάσταση που ζούσε ενημερώνει την διεύθυνση του καναλιού της πως η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Άψογη επαγγελματίας άφησε στην άκρη τα προσωπικά της κάτι που ανεβάζει τις μετοχές της ακόμα περισσότερο στα μάτια όλων κυρίως όμως σε όσους την αγαπούν και την νοιάζονται. Το κινητό της τηλέφωνο εκείνα τα 24ωρα χτυπούσε με ταχύτητες ρεκόρ καθώς η είδηση διέρευσε και όλοι ήθελαν να της συμπαρασταθούν. Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της διαρρέει και επίσημα η είδηση και οι πάντες στρέφονται στην εκπομπή της περιμένοντας την δική της ανακοίνωση. Ποτέ δεν κρύφτηκε απο τους τηλεθεατές. Η μεγάλη επιτυχία της στηρίζεται στην αυθεντικότητα αλλά και στην αμεσότητα μαζί τους. Η εκπομπή ξεκινάει με την Χριστιάνα να φοράει ένα λευκό φόρεμα και να μιλάει συγκινημένη για τον Γιώργο Εφραίμ όταν εκείνος της έστειλε μια ανθοδέσμη on air . Λίγα λεπτά αργότερα αφού πρώτα πήρε μια βαθιά ανάσα μιλάει για την αποβολή και ραγίζει καρδιές δακρυσμένη για τον εφιάλτη που έζησε τα προηγούμενα 24ωρα .  Κάποιοι που θέλουν να λέγονται άνθρωποι διέρρευσαν πως η εγκυμοσύνη δεν ίσχυε ποτέ και πως όλα έγιναν για τα νούμερα. Η απόλυτη ξεφτίλα για τους τόσο μικρόψυχους ανθρώπους.

Ο Γιώργος ήταν και θα είναι πάντα στο πλευρό της. Μαζί προσπάθησαν να το ξεπεράσουν. Τα Χριστούγεννα τους βρήκαν στην Ρώμη περνώντας κάποιες απο τις πιο υπέροχες χριστουγεννιάτικες διακοπές της ζωής τους. Το 2017 η ευχή όλων μας είναι να τους βρει με το μωράκι που τόσο πολύ θέλουν στην αγκαλιά τους.

Source :
dailystarscy