Αυτές είναι οι Shakires και οι Pique της Κύπρου

Barcelona, 20 de marzo. La cantante Shakira, presenta en Barcelona, junto a su novio, el jugador del FC Barcelona Gerard Pique, su nuevo disco "Shakira", en el hotel Vela de Barcelona. * Singer Shakira presents in Barcelona, along with her ​​boyfriend, FC Barcelona player Gerard Pique, his new album "Shakira" on the Barcelona hotel Vela.

Το ζευγάρι Shakira και Gerard Piqué γνωρίστηκε το 2010 στα γυρίσματα του superhit «Waka Waka», του τότε επίσημου ύμνου του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έχει καταταχθεί στα πιο διάσημα, αγαπημένα και κουλ ζευγάρια.

Στην εγχώρια showbiz τα αντίστοιχα ζευγάρια είναι αρκετά…

Η ομάδα του Socialista.com.cy σας παρουσιάζει πέντε από αυτά!

Γιώργος Μερκή & Άντρεα Κυριάκου

Αποτελούν ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι οι οποίοι φουλ ερωτευμένοι δεν αποχωρίζονται στιγμή ο ένας από τον άλλον.Όπως μας ενημέρωσαν με αναρτήσεις στα social media  στις αρχές του καλοκαιριού αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας προκειμένου να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Νεκτάριος Αλεξάνδρου & Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2014 στη Μύκονο επισημοποιώντας τον έρωτα τους.Ένα από τα πιο λαμπερά και ερωτευμένα ζευγάρια της σοουμπιζ.Είναι από τα ζευγάρια που πολλοί παντρεμένοι κι ανύπαντροι ζηλεύουν, καθώς παρά την “ρουτίνα” του γάμου, αλλά και την έλευση του “Πελαργού” δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί αρνητικά ούτε κατ’ ελάχιστον την σχέση τους, καθώς δείχνουν πιο ερωτευμένοι παρά ποτέ.

Βαλεντίνος Σιέλης & Φλωρεντία Σαββίδου

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και δεν κρύβουν ακόμα και δημόσια τον μεγάλο τους έρωτα. Και οι δυο λένε πως ο ένας για τον άλλο είναι ότι πιο πολύτιμο έχουν και το αποδεικνύουν καθημερινά καθώς όποτε το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του ποδοσφαιριστή φροντίζουν να περνούν μαζί το χρόνο τους με διάφορες δραστηριότητες.

Ανδρέας Μακρή & Άρτεμις

Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Αντρέας Μακρής  ζει την καλύτερη περίοδο της ζωής του με την εκλεκτή της καρδιάς του Άρτεμις η οποία δεν έχει καμία σχέση με τα με τα ΜΜΕ αλλά είναι μια απλή, πλην  πανέμορφη φοιτήτρια στην Αγγλία!

Νικόλας Εγγλέζου & Οδύσσεια Τσιελεπή Γεωργίου

Τόσο η ίδια όσο και ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Αεκ έκαναν γνωστή τη σχέση τους μέσα από αναρτήσεις στα social media.