Αυτή και αν είναι έκπληξη! Μυστικός αρραβώνας για πρωταγωνιστή του «Μπρούσκο»- Ποιος είναι

Τα τελευταία χρόνια μπορεί να τον απολαμβάνουμε μέσα από το «Μπρούσκο», όμως γύρω από την προσωπική του ζωή υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου.

Αλλιώς πως να εξηγήσουμε, το γεγονός ότι κανείς δεν γνώριζε πως είχε αρραβωνιαστεί.

Ο λόγος για τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, ο οποίος δεν δίστασε να παραδεχτεί πως πριν κάποια χρόνια ήταν έτοιμος να δημιουργήσει οικογένεια. » Στα 23 μου, είχα αρραβωνιαστεί κιόλας και σκεφτόμασταν να κάνουμε και παιδί. Μπορεί τελικά να μην έγινε, αλλά και μετά από αυτό τον πρώτο μου μεγάλο έρωτα, πάντα οι σχέσεις που έκανα κρατούσαν δύο-τρία χρόνια. Ελπίζω να μην μου έρθει μια τρέλα στα 50 μου και είμαι από εδώ και από εκεί», εξομολογήθηκε στο περιοδικό «OK!».

ioannidis1

Ενώ συμπλήρωσε πως η ιδέα της οικογένειας δεν ήταν κάτι μακρινό. «Εντάξει, αν είχα οικογένεια και παιδιά, δε θα ήμουν κάθε χρόνο σε άλλη χώρα, αλλά όταν αναλαμβάνω μια ευθύνη, το κάνω μέχρι τέλος. Σίγουρα ο τρόπος ζωής μου θα ήταν διαφορετικός. Δε θα ήμουν σαν τον Πίτερ Παν, που δε θέλει να μεγαλώσει.

Μου αρέσει που, παρότι ωριμάζω, εξακολουθώ να αντιμετωπίζω με παιδικό ενθουσιασμό ό,τι μου συμβαίνει. Είμαι πολύ ευτυχισμένος έτσι, αλλά και αλλιώς να ήταν η ζωή μου, πάλι θα έβρισκα τον τρόπο να αντλώ χαρά. Τα πάντα στη ζωή μας είναι θέμα επιλογών. Έχω επιλέξει να είμαι ευτυχισμένος όπως –για παράδειγμα-έχω επιλέξει να είμαι ευγενικός.», ξεκαθαρίζει.