Βαρέθηκες την παλιά σου τσάντα; 6 τρόποι να την κάνεις αγνώριστη!

Ήρθε η ώρα να αναβαθμίσεις τις τσάντες σου, με έναν πολύ εύκολο τρόπο που θα τους χαρίσει αυτόματα στυλ και φρέσκο αέρα. Άνοιξε ντουλάπια, συρτάρια, κούτες και ψάξε για τσάντες (ακόμα και πολύ παλιές) που θα μπορούσαν να ανανεωθούν εύκολα με μια μικρή αλλαγή. Το φουλάρι είναι ένα μαγικό αξεσουάρ που πολλές γυναίκες, κυρίως στην Ευρώπη, λατρεύουν να φοράνε στις τσάντες τους.

Πώς θα το υιοθετήσεις στο δικό σου στιλ:

#1 Κρέμασε ένα φλοράλ φουλάρι στο λουρί της τσάντας: Έτσι η τσάντα σου θα αποκτήσει χρώμα και ακόμα και η πιο βαρετή μονόχρωμη τσάντα μπορεί να αποκτήσει ενδιαφέρον.

tsada01

#2 Δέσε το φουλάρι σου κατά μήκος της τσάντας: Οι Αμερικανίδες λατρεύουν να φοράνε στις τσάντες τους τα φουλάρια με αυτόν τον συγκεκριμένο τρόπο. Απλά πάρε το φουλάρι και δέσε το έναν κόμπο στο μπροστινό μέρος της τσάντας σου.

tsada6

#3 Δώσε rock n roll vibe στην τσάντα σου: Μια απλή δερμάτινη (ή μη) μαύρη τσάντα αναβαθμίζεται σε ένα δευτερόλεπτο δένοντας ένα φουλάρι-λαχούρι γύρω από αυτήν.

tsada03

Δες ακόμα Bucket Bags: Οι τσάντες- πουγκιά είναι η πιο hot πρόταση της σεζόν!

#4 Δέσε το extra large φουλάρι σου στην extra large τσάντα σου: Στις μεγάλες τσάντες ταιριάζουν τα μεγάλα φουλάρια!

tsada05

#5 Μια μικρή τσαχπινιά πάνω στην τσάντα σου: Πάρε το φουλάρι σου και πέρασέ το μέσα από το κρικάκι του ενός λουριού της τσάντας σου. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

tsada02

Δες ακόμα Τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι αυτό το καλοκαίρι για να γίνεις street style expert!

#6 Το απόλυτο τρεντ: Αν θες να υιοθετήσεις το απόλυτο τρεντ της σεζόν τότε απλά πάρε το φουλάρι σου και τύλιξέ το γύρω από όλο το χερούλι τη τσάντας σου. Δέσε στις άκρες 2 κόμπους και έτοιμη να καταπλήξεις το σύμπαν!

tsada04